Grafikk til redningskjøretøy

Folier for redningskjøretøy

Finn en grafikkprodusent

For redningstjenestene er det avgjørende å bli sett.

Ved dårlig sikt er det enda viktigere for kjøretøy som er ute på redningsoppdrag, å bli sett på veien. Enten du tilbyr hjelp ved motorstopp, utfører vedlikehold av vei eller hjelper mennesker ved ulykker og nødsituasjoner, er sikkerheten til både redningskjøretøyene og andre sjåfører av største betydning.

3Ms reflekterende materialer kan utgjøre forskjellen ved dårlig sikt og ikke-optimale værforhold, ved å sørge for at redningstjenester kan fokusere på å løse problemer i stedet for å forårsake dem.


Bruksområder

 • Reflekterende materialer

  Reflekterende materialer

  Reflekterende materialer gjør kjøretøyet synlig, dag og natt. Kjøretøy som blir sett, er tryggere. Dette er spesielt viktig for kjøretøy som kjøret i høy hastighet, frakter tung last eller jevnlig stopper på travle veier eller motorveier med høye hastigheter. Svært synlig merking av kjøretøyene er en forutsetning for at alle skal være trygge på veien.

  Reflekterende produkter


Finn en godkjent grafikkprodusent i nærheten

Med så mange produkter og muligheter å velge mellom, og finne nøyaktig hva du trenger kan være en utfordring. Men det er en snarvei: Snakk med en 3M Skilt og dekor spesialist og få eksperthjelp på riktig produkt for deg.

Videoer

Bildegalleri, redningskjøretøy

 • 3M redning
  Dec 1, 1901
 • 3M redning

   

  Dec 1, 1901
 • 3M redning

   

  Dec 1, 1901
 • 3M redning

   

  Dec 1, 1901
 • 3M redning

   

  Dec 1, 1901

Om grafikk til redningskjøretøy

For ambulanser, politibiler og brannbiler er det avgjørende å bli sett. Bruk av svært reflekterende merking beskytter redningsarbeidere og kjøretøyene deres. Svært synlig merking av kjøretøyene er en forutsetning for at alle skal være trygge på veien.