Vann er ingen hindring for god grafikk.

Båter er det neste store lerretet for eiere og annonsører. Båteiere har en lang tradisjon for å gi båten et personlig preg med eget navn. Med 3Ms velprøvde materialer og garantier kan båteiere nå fritt gi båten et mer personlig preg og skape et visuelt uttrykk som passer til navnet de har valgt. Båter kan også vise firmalogoer og reklamegrafikk uten at man trenger bekymre seg for at vannet skader grafikken. Og hvis båtens interiør trenger fornyelse, kan 3Ms interiørfolier gi kabinen et helt nytt utseende.


Bruksområder

 

Fremhev båten din med 3Ms trykkbare grafikkmateriale.

 • 3Ms grafikk kan brukes både på konkurransebåter, turistbåter eller din egen private båt, for å formidle et budskap, vise en logo eller ganske enkelt skape et visuelt uttrykk. 3Ms grafikk er egnet til bruk på båtens eksteriør, og du trenger ikke bekymre deg for avskalling, bleking eller bobler.

  Eksteriørgrafikkprodukter

 • Materialer til renovering av båtinteriører må være svært flammebestandige og svært vann-, smuss- og støtbestandige. 3M™ DI-NOC™ interiørfolie tilfredsstiller alle disse kravene og er en ideell, innovativ løsning for rask renovering av båter.

  Produkter til renovering av interiører


Finn en godkjent grafikkprodusent i nærheten

Med så mange produkter og muligheter å velge mellom, og finne nøyaktig hva du trenger kan være en utfordring. Men det er en snarvei: Snakk med en 3M Skilt og dekor spesialist og få eksperthjelp på riktig produkt for deg.

Videoer


Bildegalleri, båt

 • 3M båt
  Dec 1, 1901
 • 3M båt

   

  Dec 1, 1901
 • 3M båt

   

  Dec 1, 1901
 • 3M båt

   

  Dec 1, 1901
 • 3M båt

   

  Dec 1, 1901

Om båtgrafikk

Vinylfoliering fra 3M kan endre utseendet til båten din. Båten kan folieres med grafikk for å sørge for at navnet ditt, logoen din eller den grafiske stilen blir lagt merke til.