Advarsel

Advarsel

Ugyldig konfigurasjon funnet. Kontakt administratoren.

 
Advarsel

Advarsel

Ugyldig konfigurasjon funnet. Kontakt administratoren.

 
Kjøretøy- og transportgrafikk

Kjøretøysgrafikk

Spre budskapet ditt med 3Ms kjøretøysgrafikk

Finn en grafikkprodusent

Hvorfor bør du bruke grafikk som kjørende reklame?

Flere og flere bedrifter bruker kjøretøysgrafikk som en metode for å formidle budskapet sitt og utnytte potensiell reklameplass og merkevareplass på en effektiv måte. Førsteklasses påføring er nøkkelen til å få kjøretøysgrafikk som varer lenge. 3M tilbyr løsninger for flåtegrafikk, bussgrafikk, lastebilannonsering, jernbanegrafikk, trikkegrafikk, båtgrafikk og til og med flygrafikk.


Bruksområder

 • 3M har filmer og grafikk til alle bruksområder, enten det gjelder en hel flåte med firmabiler eller din egen privatbil.

  Finn ut mer

 • Det er enklere å bruke lastbilen som reklameplass for merket ditt, hvis du bruker 3Ms grafikk.

  Finn ut mer

 • Fremhev båten din med grafikk fra 3M. Du kan enkelt style din egen båt eller legge til sponsorers loger og være trygg på at 3Ms grafikk holder, selv på vann.

  Finn ut mer

 • Med 3Ms grafikk ble det nettopp enklere å forvandla et togsett til en kjørende reklameplass. Vi kan til og med hjelpe det å beskytte grafikken mot graffiti og skade.

  Finn ut mer

 • 3Ms reflekterende grafikk gjør det trygt å kjøre om natten for alle dine kritiske tjenester.

  Finn ut mer

 • 3Ms grafikk gjør sterkt inntrykk og vekker oppmerksomhet blant flyreisende.

  Finn ut mer


Finn en godkjent grafikkprodusent i nærheten

Med så mange produkter og muligheter å velge mellom, og finne nøyaktig hva du trenger kan være en utfordring. Men det er en snarvei: Snakk med en 3M Skilt og dekor spesialist og få eksperthjelp på riktig produkt for deg.

Videoer


Om kjøretøysgrafikk

Vinylfolie fra 3M til foliering av bil kan endre utseendet til alle dine kjøretøy. Bil- og varebilflåter kan folieres for å få budskapet ditt ut til kunden når du er på farten. Det er enkelt å helfoliere kjøretøy med 3Ms grafikk.