Bygnings- og veggrafikk

Building and Wall Graphics

Spre budskapet ditt med 3Ms grafikk for bygninger og vegger

Finn en grafikkprodusent

Det er ikke mye som gjør større inntrykk enn en foliert bygning.

Det er stort, tøft og uventet. 3Ms grafikkmaterialer er holdbare, pålitelige og av høyeste utskriftskvalitet – perfekt for å gi bygningen liv. En du vil vise en reklame, fremheve firmalogoen eller renovere utsiden av bygningen, har 3M holdbare løsninger av høy kvalitet.


Bruksområder

 • Bygningsgrafikk

  Bygningen kan bli en reklame så stor du bare vil. Få mest mulig ut av bygningen for å styrke og kommunisere om merket ditt. Vi har veggrafikkløsninger til kortsiktig og langsiktig bruk, som kan brukes på praktisk talt alle overflater, inkludert grove overflater.

  Bygningsgrafikkprodukter

 • Renovering av bygninger

  Hvis du vil friske opp eller fornye bygningen utvendig, kan du få 3Ms interiørfolier med teksturerte, metall-, glans- og marmoreffekter, slik at bygningen ser ny ut til en brøkdel av kostnaden.

  Folie til renovering av bygninger

 • Overflatefinish til interiører

  Du trenger en rask, førsteklasses og effektiv renoveringsløsning med enkelt og økonomisk vedlikehold i etterkant. Med 3Ms interiør- og tavlefinish kan alle overflater forvandles: fra møterom og resepsjonsskranker til veggpaneler og heisinteriører.

  Produkter innen interiørfinish


Find an approved graphics manufacturer near you

Finn en sertifisert og godkjent grafikkprodusent i nærheten.


Videoer


Om bygnings- og veggrafikk

Folier en bygning for å gjøre størst mulig inntrykk. 3Ms grafiske materialer kan til og med brukes på strukturerte veggflater for å skape en holdbar løsning av høy kvalitet som dekker dine kommunikasjons- eller renoveringsbehov.

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk