Dekor for bygninger og vegger

Hvis kundene dine kan drømme om det, kan vi hjelpe deg med å få det til å gå i oppfyllelse. Den enestående påliteligheten og brukervennligheten og det at 3M grafiske folier, veggfolier og overlaminater innbyr til kreativitet, gjør at du kan lage fantastisk dekor i bildekvalitet for vegger og bygninger for nær sagt alle typer overflater, inkludert svært teksturerte materialer og murstein. Uansett hvor stor eller utfordrende konstruksjonen er, vil kundene reagere med ærefrykt og ønske seg mer.


Bruksområder for bygninger og vegger

 • Folier for vegger innendørs
  Folier for vegger innendørs

  Forvandle glatte overflater innendørs til kunstverk med et bredt utvalg av 3M grafiske folier. Muligheten til å skape livfulle designer og gjøre uforglemmelige inntrykk ligger foran deg, fra trykkbare folier og finisher til fargede folier og mer. Når kundene dine tilbyr deg et kanvas, kan 3M grafiske folier bidra til å skape et mesterverk.

 • Utvendig bygningsdekor
  Utvendig bygningsdekor

  Vind, snø og regn har ingen sjanse. 3M grafiske folier er designet spesifikt for glatte overflater utendørs, og de tåler all slags vær. Vi kan hjelpe deg med å finne en løsning som gjør det mulig for kunden å virkeliggjøre de villeste og mest kreative idéene, enten det er snakk om en malt vegg, en marmorstein eller et stykke rustfritt stål.

 • Grafiske folier for teksturerte overflater
  Folier for teksturerte overflater

  La ikke litt murstein og mørtel stå i veien for fengende dekor som vil få kunden din til å skille seg ut. 3M folier lar seg overhodet ikke skremme av underlaget. Vi tilbyr filmer som kan passer for de tilsynelatende aller vanskeligste teksturerte overflatene som hånd i hanske, innendørs og utendørs. Rask og effektiv montering, konstruert med tanke på grafiske produsenter.

 • Reflekterende folier for alle overflater
  Reflekterende folier for alle overflater

  Reflekterende folier er ikke begrenset til bare å brukes på skilt og som utvendig foliering på bygninger. Hjelp kundene dine med å gjøre varemerkene mer synlige både dag og natt, innendørs og utendørs, ved å få dem til å se mulighetene. Alt fra isbokser til bestillingstavler kan sprites opp. 3M reflekterende folier er enkle å montere og laget for å vare, uansett hvor og når de brukes.


Veggfolier for enhver anledning

 • Når du kan trykke på alt fra ugjennomsiktig folie til reflekterende folie og til og med klar folie, er mulighetene for å skape ærefryktinngytende dekor på vegger og bygninger endeløse.

 • Når du har lagt sjelen din i den nyeste kreasjonen, ønsker du å forsikre deg om at den varer. Beskytt veggfolier med 3M overlaminater som gir dekoren din det rette utseendet, og sørger for at den beholder det.

 • Sprit opp kundens dekor på vegger og bygninger med strålende farger. Disse slitesterke grafiske foliene er designet for å kunne skjæres til enhver form og utgjør en økonomisk løsning som ikke krever overlaminat.

 • Atmosfære er essensielt – spesielt på arbeidsstedet. Gjør kundene dine fornøyde med overlaminater og spesialfolier som skaper eksperimentelle miljøer med dynamiske folier for dekor på bygninger og vegger.


Be om en prøve for neste veggfolieprosjekt

Kundene dine er alltid på utkikk etter neste trend, noe som betyr at du også bør være det. Vær klar til å imponere dem ved å teste produktene våre. Be om en prøve, og opplev neste generasjons veggdekor, bygningsdekor og mer.


Sammenligning av nøkkelprodukter for bygninger og vegger


Finn en veggdekormontør

Du har designet det perfekte bildet. Nå må du finne en erfaren dekormontør for rask installasjon, mindre nedetid for bedriften og fantastiske resultater. 3Ms sertifiserte og foretrukne dekormontører har fått opplæring og er anerkjent for eksepsjonelle ferdigheter, kunnskap og forretningsdrift.

Mestre vellykket montering av dekor på bygninger og vegger på malte overflater med lav VOC

Grafiske montører oppdager at folier ikke fester seg ordentlig på vegger – et utfordrende og potensielt kostbart problem. Enkelte kan anta at klebemiddelet på folier har blitt endret, men det er faktisk de nye malingsformuleringene med lav VOC som forårsaker problemene.


Trenger du hjelp til å finne de rette produktene for dekor på bygninger og vegger?

Det finnes endeløse kombinasjoner for å lage dekor på bygninger og vegger som vil ta pusten fra kundene, fra ugjennomsiktig folie til perforert folie til gjennomsiktig folie og mer. La oss hjelpe deg med å finne det rette produktet, slik at neste prosjekt blir perfekt. Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt?