Belyste skilt

Belyste skilt

Med 3Ms belyste skiltløsninger blir du lagt merke til

Finn en grafikkprodusent

Belys skiltene med 3Ms belyste skiltprodukter.

3M kombinerer det beste av grafikk og belysning: fra gjennomskinnelig grafisk film, lysbehandlingsfilm og grafisk beskyttelsesfilm til våre fleksible substrater. Når det gjelder bakbelyste skilt, kan du stole på at vi har det du trenger.


Bruksområder

  • Ytelse, kvalitet og holdbarhet Sørg for at budskapet eller firmanavnet blir sett ved hjelp av 3Ms belyste skiltprodukter.

    Belyste skiltprodukter

  • Disse fleksible substratene av høy kvalitet kan brukes til trykking eller dekorering med utvalgte 3M-filmer for å skape utendørs eller innendørs grafikk til skilter, fasader og teltduker.

    Fleksible substratprodukter

  • Innovative lysbehandlingsfolier fra 3M hjelper deg å regulere lysstyrken for å skape skilter, opplyste fasader og kanalbokstaver som gjør sterkt visuelt inntrykk og gir optimale resultater.

    Lysbehandlingsfolier


Finn en godkjent grafikkprodusent i nærheten

Med så mange produkter og muligheter å velge mellom, og finne nøyaktig hva du trenger kan være en utfordring. Men det er en snarvei: Snakk med en 3M Skilt og dekor spesialist og få eksperthjelp på riktig produkt for deg.

Videoer


Om belyste skilt

3Ms belyste skiltløsninger er holdbare og pålitelige til bruk på utendørs skilter. 3M har løsninger for alle dine skiltbehov.