1. Alle 3M-produkter
3M Norge
32 Resultater 
32 Resultater 
3M Tegaderm

 • Kontinuerlig forskning og utvikling – gir bedre løsninger for pasienten

  Siden den første 3M™ Tegaderm™-bandasjen kom for over tretti år siden, har 3M samarbeidet med helsepersonell over hele verden for å utvikle produkter som forenkler og forbedrer behandlingen.

  I dag omfatter Tegaderm™ et stort utvalg produkter som blant annet inkluderer bandasjer for innstikksteder,sårbandasjer and postoperative, selvklebende sårbandasjer. I tillegg tilbyr vi de ressursene for opplæring og profesjonell utvikling som dere trenger.

  Hver dag lar vi oss inspirere av alt det helsepersonell gjør for å gi pasientene så god omsorg som mulig. Vi setter pris på den tilliten de viser oss, og arbeider hele tiden for å ivareta denne tilliten med ansatte, produkter og ideer som hever standarden for behandling.


3M™ Tegaderm™ IV- bandasjer for innstikksteder


 • 3M Tegaderm antimikrobiell bandasje
  Antimikrobielle bandasjer

  3M™ Tegaderm™ CHG klorheksidinglukonat IV-bandasje Fikseringsbandasjer gir antimikrobiell beskyttelse, innsyn til innstikkstedet, kateterfiksering og optimal regulering av fordampningshastigheten i ett og samme produkt. Dette gjør det enklere å nå målene om pasientsikkerhet, klinisk pålitelighet og pleieomkostninger.

  Les mer om 3M™ Tegaderm™ antimikrobielle bandasjer

 • 3M Tegaderm fikseringsbandasje
  Fikseringsbandasjer

  3M™ Tegaderm™ IV- Advanced fikseringsbandasjer er utformet for å hjelpe dere å gi den beste pasientbehandlingen ved å gi avansert kateterfiksering, opptil sju dagers brukstid, skånsom fjerning og optimal fukthåndtering.

  Les mer om 3M™ Tegaderm™ fikseringsbandasjer

 • 3M Tegaderm transparent filmbandasje
  Standardbandasjer

  Tegaderm™ bandasjer er pustende, sterile, transparente og vanntette, og gir en barriere mot eksterne kontaminanter.*

  *In vitro-testing viser at den transparente filmen på 3M™ Tegaderm™ CHG-bandasjene danner en virusbarriere mot virus som er 27 nm eller mer i diameter, når bandasjen forblir intakt uten lekkasjer.

  Les mer om 3M™ Tegaderm™ standardbandasjer


3M™ Tegaderm™ sårbandasjer


 • 3M Tegaderm HP Foam skumbandasje
  Sårbandasjer

  Hos 3M forstår vi at sårbehandling er komplekst, og nødvendigheten av fleksible løsninger for å håndtere variasjoner i væskemengde og ulike kroppskonturer. Tegaderm sårbandasjer gjør det enklere å opprettholde den nødvendige fuktbalansen for optimal sårheling.

  Les mer om 3M™ Tegaderm™ sårbandasjer

 • 3M Tegaderm + Pad
  Kirurgiske bandasjer

  Vi vet at dere ønsker postoperative produkter som gir god beskyttelse for nydannet vev. 3M tilbyr brukervennlige og kostnadseffektive bandasjer som støtter beste praksis og hjelper dere å oppnå best mulige resultater for pasientene.

  Les mer om 3M™ Tegaderm™ bandasjer for kirurgiske sårVisning 1-24 av 32 sammenlignende produkter
Sammenlign opptil tre produkter
Sammenlign