1. Alle 3M-produkter
3M Norge

3M™ VHB™ Structural Metal Cladding Tape W20F

3M ID B40065684
 • Rask og enkel permanent sammenføyningsmetode som gir høy styrke og langvarig holdbarhet
 • Trykkfølsomt lim gir sammenføyning ved kontakt og umiddelbar styrke for håndtering
 • Nesten usynlig festing holder overflatene jevne
 • Hvit, 2 mm tykk, dobbeltsidig trykkfølsom akrylskumtape med høy ytelse
 Mer...
Spesifikasjoner
Bruksområder
Architectural Panel
Industries
Anlegg, Metallarbeid, Skilt, Transport
Detaljer
 • Rask og enkel permanent sammenføyningsmetode som gir høy styrke og langvarig holdbarhet
 • Trykkfølsomt lim gir sammenføyning ved kontakt og umiddelbar styrke for håndtering
 • Nesten usynlig festing holder overflatene jevne
 • Hvit, 2 mm tykk, dobbeltsidig trykkfølsom akrylskumtape med høy ytelse
 • Kan erstatte mekaniske festemidler (nagler, sveising, skruer) eller flytende lim, slik at boring, sliping, overflatearbeid, skruing, sveising og rengjøring
 • Høy dynamisk stressabsorpsjon reduserer stress fra vibrasjoner og støt
 • Danner en permanent tetting mot vann, fukt og mye mer
 • Tillater bruk av materialer som er tynnere, har lavere vekt eller er forskjellige

Vår 3M™ VHB™ Structural Metal Cladding Tape W20F er en hvit, 2 mm tykk, dobbeltsidig trykkfølsom akrylskumtape med høy ytelse. Den er ideell for festing av arkitektoniske metallpaneler.

3M™ VHB™ Structural Metal Cladding Tape W20F er vår dobbeltsidige trykkfølsomme akrylskumtape med høy ytelse. Den brukes for å feste metallplater til metallrammer for fasadesystemer og erstatter vanlige mekaniske festemidler, pakninger eller strukturelle silikontetningsmidler. Ytelse i bruk og testresultater viser den fremragende slitestyrken og temperaturytelsen i 3M™ VHB™ akrylskumkjemien. Alle anvendelser av 3M™ VHB™ Structural Metal Cladding Tape W20F vil bli gjennomgått for hvert prosjekt. Retningslinjer for bruk vil bli basert på festetestresultater fra 3Ms tekniske tjenester. Disse prosjektspesifikke retningslinjene for bruk vil bli gitt til kunden og må følges gjennom festeprosessen. En utradisjonell skumtape 3M VHB-tapene ble oppfunnet i 1980 som de første i sitt slag. Disse unike tapene kombinerer passform med en sterk og permanent sammenføyning. Resultatet er en familie med usedvanlig sterke taper som fester seg til et vidt spekter av substrater. 3M VHB-tape er et velprøvd alternativ til skruer, nagler, sveising og andre typer mekaniske festemiddel. Skyskrapere, mobiltelefoner, elektroniske veiskilt, kjøleskap, arkitektoniske vinduer og mer – alle stoler på denne spesielle festetapen til ett eller flere trinn i prosessen med sammensetting, montering, festing og tetning. Denne pålitelige og betrodde tapen gir en konsistent sammenføyning, fremragende varighet og utmerket bestandighet mot løsemiddel eller fukt. 3M står bak alle sine produkter og er der for å gi deg konstruksjonsveiledninger og teknisk støtte når du trenger det. Velprøvd pålitelighet fra 3M VHB-tape 3M VHB-tape gir deg varige sammenføyninger på en måte som mekaniske festemidler ikke kan gi. Denne tapen gir et bedre utseende på ferdigvarene ved å eliminere nagler og skruer og gir umiddelbart styrke for håndtering. I de fleste tilfellene er festing med 3M VHB tape en raskere prosess enn boring, festing eller bruk av flytende lim. Denne brukervennlige serien med taper kan brukes innendørs og utendørs i en rekke bruksområder som inkluderer montering av vinduer, dører og skilt, elektronikk, byggeindustri og utallige andre bruksområder innen industri. 3M VHB tape er både kjemisk motstandsdyktig og UV- og værbestandig. Den kan tåle varmen i Dubai og kulden i Canada. Det unike akryllimet er svært holdbar og motstår endring over tid, slik at dette er en kraftig tape med lang levetid som du kan stole på. Vi bringer bedre ideer til overflaten gjennom vitenskap og innovasjon 3Ms divisjon for industrielle lim og taper bruker limteknologi for å finne innovative løsninger som forbedrer konstruksjons- og produksjonsprosessene i selskaper over hele verden. Til syvende og sist hjelper 3Ms teknologier kunder som deg selv med å levere konkurransedyktige produkter til markedet, raskere og mer effektivt.

Foreslåtte applikasjoner

 • Bruk for å feste metallplater til metallrammer i fasadesystemer
ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Varemerkene oppført ovenfor tilhører 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk