1. Alle 3M-produkter
3M Norge
9 Resultater 
9 Resultater 
3M™ borrelåsfester

Robuste festeløsninger

For tusenvis av enkle åpninger og sikre lukkinger, 3M™ Hook and Loop™ Festesystem med industriell styrke og allsidighet.

Spør en 3M ekspert

3M™ Hook and Loop™ Festesystemer


Borrelåser med industriell styrke

  • 3M™ Hook and Loop™ Festesystemer beholder sitt sterke feste selv ved hyppige åpninger og lukkinger og sørger for at jobben blir gjort. Med slitesterke kroker på den ene siden og bøyelige løkker på den andre, får du et feste med sikker låsing og som er enkelt å ta av igjen. De leveres i flere ulike farger og med spesielle egenskaper som flammebestandighet og klargjort for å sys fast. Våre fester har større designfleksibilitet, raskere produktmontering, jevnere og renere utvendige overflater og forbedret produktytelse på mange bruksområder. De har 3M selvklebende bakside, de fester seg ved kontakt på mange ulike overflater, blant annet på underlag med lav overflateenergi som polyetylen og polypropylen.


Kontakt oss
Vi er her for å hjelpe.

Trenger du hjelp til å finne riktig produkt til ditt prosjekt? Kontakt oss hvis du trenger produkt eller tekniske råd, eller ønsker å komme i kontakt med en 3M spesialist, eller ring oss på 06384.


Leter du etter mer informasjon?

Visning 1-9 av 9 sammenlignende produkter
Sammenlign opptil tre produkter
Sammenlign
ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Varemerkene oppført ovenfor tilhører 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk