1. Alle 3M-produkter
3M Norge
72 Resultater 
72 Resultater 
Finn et produkt

72 Resultater 
Styrken til nagler, enkeltheten til tape

Når de skulle feste paneler på 75 kg i den spektakulære Walt Disney Concert Hall, valgte ikke den anerkjente arkitekten Frank Gehry sveisinger, skruer eller nagler. Han valgte 3M™ VHB™ tape .

Spør 3M

3M™ VHB™ Tapes


Drømme. Utforme. Levere

 • 3M VHBTM tapes bring your most innovative designs to life - from blueprint through production.
  Fantasien vår kan håndtere utrolige oppfinnelser og fantastiske design. Men en idé er bare så god som måten den gjennomføres på. Fjern alle hindringer som står mellom deg og et bildeperfekt sluttprodukt ved å velge det enestående sterke festesystemet som er utformet til å være usynlig.

  Hva er 3M™ VHB™ tape ?

  Med 3M™ VHB™ tape er du sikret konsistens fra skisse til konstruksjon, og du slipper forstyrrende og synlige festemidler som skruer og bolter. Med de utrolig sterke, tosidige akrylskumtapene får du raskt og enkelt et varig feste som faktisk blir sterkere med tiden. De har evnen til å feste sammen et bredt spekter av materialer som aluminium, stål, glass samt malte og pulverlakkerte overflater. De tilbyr elastiske festeløsninger for nær sagt alt du kan forestille deg.

Kontakt oss
Vi er her for å hjelpe.

Trenger du hjelp til å finne riktig produkt til ditt prosjekt? Kontakt oss hvis du trenger produkt eller tekniske råd, eller ønsker å komme i kontakt med en 3M spesialist, eller ring oss på 00 47 6384.


 • Strength Has Never Looked This Good

  Styrke har aldri vært så stilig

  Ikke bare kan 3M™ VHB™ tape erstatte tradisjonelle festemidler på spesielt krevende områder. De tilfører også prosjekter en renere estetikk. Se hvordan de skaper et varig og moderne inntrykk på bobiler.

 • Superior Assembly in a Fraction of the Time

  Overlegen montering på en brøkdel av tiden

  Påføring av tape er intuitiv og krever mindre opplæring enn sveising eller nagler. I tillegg fester 3M™ VHB™ tape seg ved kontakt og eliminerer tid for tørking, etterbehandling og rengjøring som ved bruk av flytende lim.


Metallproduksjon

Bruk effektiviteten til tape til å få fart på lønnsomheten. Sammenlignet med nagler og sveising er 3M™ VHB™ tape enkel å ta i bruk, og den krever ingen etterbehandling. Du får et varig feste som er like raskt og enkelt som å feste en tape.

Vis metallbearbeidingsprodukter
Transport

3M™ VHB™ tape er utformet med tanke på elegant utforming og varig bruk. Den tåler både ekstrem varme og kulde, vibrasjon, fuktighet og UV-stråler den blir utsatt for underveis. I motsetning til nagler og skruer gir de en ugjennomtrengelig beskyttelse mot alle typer vær .

Vis transportprodukter

Skilt

Når du eliminerer behovet for skruer og nagler, får du et design som det skinner av. Med 3M™ VHB™ tape får du en jevn overflate med en praktisk talt usynlig binding som gir et stilig og iøynefallende design som tåler vær og vind.

Vis skiltprodukter
Bygninger

Når de skulle feste utvendige paneler på høyt profilerte bygninger som Chicago O'Hare Airport og Walt Disney Concert Hall, var arkitektene overbeviste om at 3M™ VHB™ tape ville feste ett underlag til et annet permanent med fordeling av strekkbelastningen over hele bindingslengden.

 

Vis bygningsprodukter
Elektronikk

3M™ VHB™ tape har det beste på markedet innen fleksibelt design og oppfyller de høye standardene til elektronikkbransjen. Den er blitt brukt til å feste alt fra TV-skjermer med full oppløsning til fuktighetsbeskyttede nautiske navigasjonssystemer.

Vis elektronikkprodukter

Se 3M™ VHB™ tape i bruk

 • Design Flexibility: Eliminate fasteners for endless possibilities

  Fleksibelt design: Erstatter skruer og nagler for mange muligheter

 • Durability: 3M tapes are tested in the harshest environments

  Holdbarhet: 3M taper blir testet i de tøffeste miljøene

 • Sealing: Why bond when you can bond and seal in one step?

  Tetning: Hvorfor separat tetning når du kan tape og tette i ett trinn?

 • Strength: A strong bond is just the beginning

  Styrke: Et sterkt feste er bare begynnelsen

 • Voyager Testimonial: 3M's commitment to customer support

  Kunders erfaring: God kundesupprt fra 3M

 • Voyager Testimonial: 3M™ VHB™ Tape takes on a tornado

  Kunders erfaring: 3M™ VHB™ motstår vær og vind

 • Voyager Testimonial: Deliver a clean, crisp, modern aesthetic

  Kunders erfaring: Lever en ren, skarp, moderne estetikk

 • Voyager Testimonial: Ease of use saves time and effort

  Kunders erfaring: Enkel å bruke gjør at du sparer tid og krefter


Spør en 3M ekspert

Takk for din henvendelse! Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor hvis du ønsker å motta spesifikk informasjon fra en av våre spesialister for hvilket produkt du skal bruke, eller bare skriv inn spørsmålet ditt eller kommentaren nedenfor.Ansvarsfraskrivelse: 3M Industrial Support er ikke tilgjengelig for forbrukere eller allmennheten. Vi forbeholder oss retten til å unngå å svare uten varsel, på enhver forespørsel som ikke ser ut til å gjelde industriell produksjon. Du blir kontaktet for å bekrefte forespørselen din. Hvis du er en 3M-distributør, kontakt din 3M-salgsrepresentant.


Alle felter er obligatoriske med mindre noe annet er oppgitt

 • Informasjonen du oppgir i dette "Kontakt oss" skjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen din og som beskrevet nærmere i vår personvernerklæring for Internett

  Vær oppmerksom på at denne informasjonen (inkludert det opprinnelige og det etterfølgende svaret) kan overføres til en server som er lokalisert i USA for beregninger og lagring. Hvis du ikke samtykker i denne bruken av dine personlige opplysninger, må du ikke bruke Kontakt oss-systemet.

 • Spør en 3M ekspert
Dank dat u contact heeft opgenomen met 3M
Visning 1-24 av 72 sammenlignende produkter
Sammenlign opptil tre produkter
Sammenlign
ANDRE 3M-WEBSITES
bComHER KJØPER DU
Følg oss
Varemerkene oppført ovenfor tilhører 3M.
Norge   
norsk