1. Alle 3M-produkter
3M Norge
 Resultater 
åndedrettsvern til gjenbruk

Åndedrettsvern til gjenbruk

Komfortable, fleksible og pålitelige – 3M Beskytter deg

 • 3M™ 6000 serien helmasker

  3M™ 6000 serien Helmasker

  Brukervennlige og komfortable. Utåndingsventilen sikrer økt holdbarhet og er lett å holde ren. Alle maskene er tilgjengelige i tre størrelser og har 3M™-bajonettfestesystem, slik at du kan koble til en rekke forskjellige lette, doble filtre, for å få beskyttelse mot gasser, damp og partikler – avhengig av hvilke behov du har.

  Se produktene

 • 3M™ 7907S helmaske

  3M™ 7907S Helmasker

  Den robuste 3M™ 7907S helmasken er ideell når du trenger beskyttelse for utfordrende oppgaver som krever ansikts- og åndedrettsvern. 3Ms åndedrettsvern har seks hodestropper, et ripefast visir som også tåler støt, og en svært slitesterk maske.

  Se produktene


 • 3M™ 6500 serien Halvmasker

  3M™ 6500 serien Halvmasker

  Designet for tøffe og skitne arbeidsmiljøer. Hold deg produktiv og beskyttet – åndedrettsvernene i 6500-serien er slitesterke og stabile og har en fast, lett teksturert silikontetning mot ansiktet samt en sterk konstruksjon. Det finnes to ulike versjoner av 6500 serien: 6500QL serien, som har en hurtiglås med nedtrekksmekanisme, og 6500 serien (standard). Begge versjonene er tilgjengelige i tre størrelser.

  Se produktene

 • 3M™ 4000 serien vedlikeholdsfrie halvmasker

  3M™ 4000 serien Halvmasker - vedlikeholdsfrie

  Denne enkle, lette og velbalanserte halvmasken krever verken montering eller vedlikehold, og du får du god beskyttelse mot en rekke gasser, damper og partikler som ofte er å finne i ulike bransjer. Halvmasken sitter komfortabelt og tett mot ansiktet og passer svært godt sammen med annet personlig verneutstyr. Du får et uforstyrret synsfelt og en mer komfortabel arbeidshverdag.

  Se produktene

 • 3M™ 6000 serien Halvmasker

  3M™ 6000 serien Halvmasker

  Økonomisk, krever lite vedlikehold, enkel å håndtere og lett i vekt. Alle maskene er tilgjengelige i tre størrelser og har 3M™-bajonettfestesystem, slik at du kan koble til en rekke forskjellige doble filtre, for å få beskyttelse mot gasser, damp og partikler – avhengig av hva du har behov for. 3M 6000 serien halvmasker kan også brukes sammen med 3M™ trykkluftdrevne systemer for å få økt komfort og fleksibilitet.

  Se flere produkter

 • 3M™ 7500 serien Halvmasker

  3M™ 7500 serien Halvmasker

  3M 7500 serien halvmasker har satt en ny standard når det gjelder komfort. Dette ansiktsstykket er designet med tanke på brukeren. Den myke tetningsoverflaten og den unike 3M™ Cool Flow™-ventilen gir brukeren bedre komfort og gjør at masken sitter bedre. Redusert pustemotstand bidrar til å minimere varmeutvikling i masken og gir økt komfort.

  Se flere produkter


Partikkelfiltre

Filtrerer aerosoler (f.eks. støv, tåke, damp, røyk, biologiske partikler osv.). Noen filtre beskytter også mot ubehagelig damp og gasser.

Gass-/dampfiltre

Filtrerer bare gasser og damper. Det finnes forskjellige typer filtre for ulike typer damp og gasser

Videoer


Ressurser


Flere ressurser

 • Fargemerking på filtre

  Hvit: beskyttelse mot partikler
  Brun: beskyttelse mot organiske damper
  Grå: beskyttelse mot uorganisk gasser
  Gul: beskyttelse mot sure gasser
  Grønn: beskyttelse mot ammoniakk og aminer
 • Det er viktig å bytte gass- og dampfiltre på riktig tidspunkt. Hvis du bruker filtrene for lenge, kan det komme inn farlige stoffer i masken. «Brukstid» er et begrep som brukes for å beskrive hvor lenge et filtersett kan brukes før det må skiftes.

  Designet for å indikere brukstiden basert på individuell eksponering og pustemønstre

  • Et effektivt visuelt verktøy som hjelper deg med å finne ut når du må bytte filter
  • Gir ytterligere trygghet og bedre overholdelse av retningslinjene bedriften din har for åndedrettsvern og forskriftsmessige bransjekrav.
  • CE-godkjent som filtre mot bestemte organiske damper og damper– 6051i som A1, og 6055i som A2 – og har alle de samme funksjonene som vanlige 3M-filtre for gass og damp.
  Finn ut mer

Åndedrettsvern til gjenbruk fra 3M

Åndedrettsvern til gjenbruk fra 3M holder en svært høy kvalitet og gir valuta for pengene når de beskytter dine ansatte mot tekniske gasser, damp og skadelige partikler.

3M har et komplett utvalg av åndedrettsvern til gjenbruk for alle slags arbeidsmiljøer. Hel- og halvmasker beskytter mot både partikler og/eller gasser og damp.

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Varemerkene oppført ovenfor tilhører 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk