1. Alle 3M-produkter
3M Norge

Scotch® & ScotchBlue™ maskeringstape

 
 Resultater 
 • Scotch® & ScotchBlue™ maskeringstape
 • Scotch® & ScotchBlue™ maskeringstape

  ScotchBlue™ maskeringstape
  ScotchBlue™ maskeringstape. Gjør deg selv stolt.

  Riktig klargjøring gjør hele forskjellen når det gjelder å oppnå resultater med profesjonelt utseende. Derfor har vi utviklet maskeringstaper av høy kvalitet slik at du kan avdekke en bedre malejobb. Uansett om ambisjonen er en frisk ny farge eller en intrikat kontrastvegg, får du best mulig beskyttelse mot drypp, søl og utilsiktede malingsstreker med ScotchBlue™ maskeringstape. Denne er utformet for å beskytte forskjellige typer overflater og gi perfekt malte linjer.


  Videoer for Gjør det selv-prosjekter og oppussing i hjemmet

  ScotchBlue™ maskeringstape – for en perfekt utført malejobb

  • ScotchBlue™ maskeringstape og malebrett med rull

   Med Scotch® og ScotchBlue™ maskeringstape kan du oppnå finish av høy kvalitet på oppussingsprosjektene dine – uten at du trenger å bruke profesjonelle fagfolk! Tradisjonell maskeringstape kan etterlate ujevne kanter og fastlimte, istykkerrevne tapebiter som ødelegger resultatet av arbeidet ditt.

   Det legendariske ScotchBlue™-varemerket har vært førstevalg for både for Gjør det selv-entusiaster og profesjonelle i mer enn 25 år. Den nyeste ScotchBlue™-maskeringstapen innehar 3M teknologien som kalles Edge-Lock™ malekantbeskyttelse. Denne hindrer at maling setter seg på tapekanten og siger under tapen. Du oppnår supernøyaktige linjer uten lekkasjer under under tapen – perfekt for å lage designdetaljer, kontrastvegger og striper.

   Perfekt for alle fra Gjør det selv-malere til kommersielle aktører og profesjonelle innen byggfaget. Søk i produktsidene våre for å finne den beste maskeringstapen eller -filmen til din overflate og malejobb.

   Få kanten du fortjener med ScotchBlue™ maskeringstape – og avdekk fantastiske resultater fra første malestrøk.

  ANDRE 3M-WEBSITES
  bCom
  Følg oss
  Varemerkene oppført ovenfor tilhører 3M.
  Bytt lokalisering
  Norge - norsk