1. Alle 3M-produkter
3M Norge
24 Resultater 
24 Resultater 
Finn et produkt

24 Resultater 
Bygg
View Video

Når de skulle feste utvendige paneler på høyt profilerte bygninger som Chicago O'Hare Airport og Walt Disney Concert Hall, var arkitektene overbeviste om at 3M™ VHB™ tape ville feste ett substrat til et annet permanent med fordeling av strekkbelastningen over hele festelengden.


Byggevareforordningen (CPR) (EU) nr. 305/2011 fastsetter harmoniserte regler for markedsføring av byggevarer i Den europeiske union og andre steder.


Disse reglene har direkte innflytelse på kravene til byggevarer, noe som kommer til uttrykk i nasjonale produktstandarder, nasjonale tekniske godkjenninger, andre nasjonale tekniske spesifikasjoner og i regelverk knyttet til byggevarer. Kravet om CE-merking gjelder for alle byggevarer som dekkes av den harmoniserte standarden.


Det kan utstedes en europeisk teknisk bedømmelse (ETA) dersom byggevaren ikke dekkes eller bare dekkes delvis av en harmonisert europeisk standard (hEN). Bedømmelsesmetoder og -kriterier for ETA-er er fastsatt i et europeisk bedømmelsesdokument (EAD).
ETA-er er gyldige i alle 28 EU-medlemsstatene, i statene i Det økonomiske samarbeidsområde (EØS) og i Sveits, Norge og Tyrkia.
Bruksområder som glassfasader og kledningsfasader dekkes ikke av harmoniserte standarder, og 3M har derfor valgt den frivillige måten å oppnå CE-merking på for utvalgte produkter til disse bruksområdene.


Kontakt din lokale 3M-representant dersom du ønsker mer informasjon.

Se 3M™ VHB™ tape i bruk på bygg

 • Hvordan 3M™ VHB™ tape hjalp RJ Aluminum til å bli mer effektive

  Finn ut hvordan 3M™ VHB™ tape hjalp RJ Aluminum til å bli mer effektive

 • 3M™ VHB™ tape sammenlignet med silikontetningsmidler for byggkonstruksjoner

  3M™ VHB™ tape sammenlignet med silikontetningsmidler for byggkonstruksjoner

 • Montering med 3M™ VHB™ Structural Glazing Tape

  Montering med 3M™ VHB™ Structural Glazing Tape


3M™ VHB™ tape – produktserier

 • 3M™ VHB™ Structural Glazing tape

  3M™ VHB™ Structural Glazing tape er en slitesterk dobbeltsidig akrylskumtape for festing av glasspaneler i fasader, i kommersielle vindus- og dørsystemer og i takvinduer/halvtak. Tapen kan tilføre betydelig verdi for glassentreprenører og produsenter av glassfasader.

 • 3M™ VHB™ arkitektonisk paneltape

  3M™ VHB™ arkitektonisk paneltape har et allsidig akryllim på begge sider av en formbar skumkjerne. Kombinasjonen av styrke og formbarhet gir den god vedheft til metall, glass og andre materialer med middels til høy overflateenergi. Tapen kan brukes til arkitektoniske kledninger og som et alternativ til silikontetningsmidler og tetningstape/-pakninger.


Ser du etter mer informasjon?

Visning 1-24 av 24 sammenlignende produkter
Sammenlign opptil tre produkter
Sammenlign
ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Varemerkene oppført ovenfor tilhører 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk