1. 3M Kommunikasjon

3M Kommunikasjon

webLoaded = "false"
 • Den 4. juni kunngjorde 3M at de hadde fullført salget av majoriteten av sin Communication Market Division til Corning Incorporated. Trådløse koaksiale værbestandige produkter, samt film for å skjule antenner er ikke en del av salget og overføres til Electrical Market Division. 3M vil fortsette å supportere denne siden i en overgangsperiode. Etter denne perioden vil du overført til en Corning webside. 

   

Kommunikasjonsmaster
Vi tar store skritt for å hjelpe deg med å gjøre verden mindre.
Se alle produkter - Kommunikasjon

Kommunikasjon

Dra nytte av vår teknologier

3M er med på å gjøre verden mindre med våre kommunikasjonsløsninger. Ved å utnytte kraften til 45 teknologiplattformer er vi med på å utvikle hvordan nettverk utformes, installeres og vedlikeholdes.


Produkter - Kommunikasjon

Se alle produkter - Kommunikasjon

     

    • Bedre nettverk, økt global kommunikasjon

     Når verden blir mer sammenkoblet, trenger vi kommunikasjonsløsninger som er pålitelige, effektive og globale. 3Ms fiberoptiske kontakter og skjøter, muliggjør raskere nettverksinstallasjon og oppgradering av gamle bygninger med bredbåndstjenester. Fra værsikring av trådløse mobilmaster til beskyttelse av viktige datasentre med brannslokningsutstyr uten vann. Teknologiene våre endrer hvordan vi utformer, installerer, beskytter og vedlikeholder nettverk.

     

    Om kommunikasjonsmarkeder hos 3M

    • Fiberoptikk, koblingspaneler til FTTH-løsninger og fibersnorer hjelper deg med å bygge systemer som bringer folk sammen.3M tilbyr globale nettverk for produksjon, distribusjon og teknologisk ekspertise. Våre produkter gjør strømming av videoer raskere, trådløse tårn sterkere og kommunikasjon på arbeidsplassen lettere.

    ANDRE 3M-WEBSITES
    bCom
    Følg oss
    Varemerkene oppført ovenfor tilhører 3M.
    Bytt lokalisering
    Norge - norsk