3M Vedlikehold og sikkerhet
3Ms utvalgte grafikkpartnere

3Ms utvalgte grafikkpartnere

De beste folkene gjør den beste jobben.

Den beste grafikkbeslutningen du noen gang vil fatte.


Programmene for merkevarebygging blir stadig mer sammensatte og krevende, og den minste antydning til grafikkfeil vil dermed kunne koste betydelig mer enn selve «reparasjonen». Den kan koste deg omdømmet.

Når du kjøper en grafikkløsning fra en bedrift, burde du da ikke ha lov til å forvente et kvalitetsprodukt?
Burde det ikke være en selvfølge at grafikken påføres av kompetente applikatorer?
Og hvis noe er galt, burde du ikke kunne ta for gitt at du får et erstatningsprodukt uten noe om og men?

Dessverre kan du aldri være helt sikker når det grafikkinstallasjoner – med mindre det er en av 3Ms utvalgte grafikkleverandører som lager grafikken til deg. Når du velger en av 3Ms utvalgte grafikkleverandører, får du grafikk som omfattes av garantiene for 3Ms utvalgte partnere. Eller sagt på en annen måte: du kan sove godt om natta.

Grafikken din legges i de trygge hendene til en av 3Ms utvalgte partnere, som har riktig:
– maskinvare-/system-/programvarekomponenter for å fremstille grafikk med 3Ms Platina-, Gull- eller Sølv-garanti
– kvalitetskontroll
– produksjonsmiljø og lagringsmuligheter
– opplæring av ansatte

  

 

Erfaring og ekspertise – Alle grafikkprodusenter med logen 3M™ Select™ Graphic Provider garanterer høy standard for grafiske produksjoner. I tillegg til solid erfaring innenfor grafikkbransjen, har de spesialkompetanse på 3M-grafikkfolier og hvordan disse installeres.


Hvorfor gå for en utvalgt partner?

 

 

 

  • Full pakke
    Hver gang du kjøper grafikk av en av 3Ms utvalgte partnere, «kjøper du deg inn» i fordelene med 3Ms produktinnovasjon, tekniske kompetanse, forretningsetikk og økonomiske stabilitet
  • 3Ms utvalgte partnere er ikke bare velkvalifiserte, men består av markedets største, dyktigste og mest teknisk avanserte grafikkspesialister. Disse selskapene har også blitt godkjent for arbeid med produkter, utstyr og fremgangsmåter som inngår i 3M™ Matched Components System.
  • 3Ms utvalgte partnere har i en årrekke gjennomført vellykkede oppdrag for merkeinnehavere – og har full tillit når det gjelder implementering av prosjekter for noen av verdens mest kjente og verdsatte merker
  • Du velger grafikk som er produsert av en av 3Ms utvalgte partnere, fordi de leverer konsekvente resultater gjennom hele levetiden. Skulle det mot alle odds oppstå problemer som skyldes materialfeil, har 3M solid kompetanse til å analysere feilen. Dermed kan du være sikker på at defekt grafikk raskt undersøkes og utbedres.

Fordeler med utvalgte partnere

Finn en utvalgt partner i nærheten

  • * Ekspertnivå: ( CW = Car wrapping R = Rail FG = Fleet Graphics IS = Illuminated Signage SP = Signage & Promotion ID = Interior Design)