1. 3M Norge
  2. 3M Vedlikehold og sikkerhet
  3. 3M™ Rens for matt foliering
3M Vedlikehold og sikkerhet

3M™ Rens for matt foliering

En mer effektiv måte å rense og bevare en matt finish på.

 

En mer effektiv måte å rense og bevare en matt foliering på

3M har akkurat lansert en ny rens for matt foliering som gir kunder en enklere og mer effektiv måte å bevare den flotte finishen til en matt foliering på.

Bilfolie-spesialister og profesjonelle installatører vet så altfor godt hvordan smuss, støv og regnmerker kan gjøre det vanskelig å bevare en matt foliefinish på en bil. Biler med matt folie må stelles jevnlig for å bevare en flott finish. Med rensemidlene som har vært på markedet hittil, har brukerne risikert å ødelegge vinylfilmoverflaten og miste den matte finishen.

3M™ Rens for matt foliering er en unik formel utviklet av 3M, som profesjonelle kan bruke for skånsom og effektiv rensing av matt foliering som bevarer den matte finishen.

3M™ Rens for matt foliering er enkel å bruke, og leveres som flytende rensemiddel i en 750 ml flaske. Du trenger bare å helle en liten mengde av vesken på en Scotch-Brite™ High Performance Cloth (eller tilsvarende klut) og fjerne smusset med sirkelbevegelser. Ved kraftigere tilsmussing, for eksempel regnflekker, anbefaler vi at du bruker en fuktet Scotch-Brite™ Easy Eraser (svamp). Hell en liten mengde rensemiddel på svampen, og bruk lett trykk for å fjerne smusset. Etter rensingen tørker du av overflaten med en våt klut for å fjerne rensemiddelet fra folien, og deretter bruker du en tørr klut for å tørke overflaten.

Så enkelt er det.

3M™ Rens for matt foliering er utviklet for profesjonell bruk og bare ment for bruk på matt folie.
3M og Scotch-Brite er varemerker tilhørende 3M Company.


Video