3M Vedlikehold og sikkerhet

Let's Print and Wrap

 • Sånn vinner du

  Det er store muligheter for å vinne! Finn ut hvordan du deltar i Let’s Print & Wrap!-konkurransen.

 • Kvalifiserte produkter

  La deg inspirere. Det finnes utallige måter å bruke printfolier fra 3M™ på. Se etter konkurransemerker på spesialmerkede esker med disse produktene.

 • Vinn med HP

  Kjøp en HP Latex 365-skriver mellom 1. februar og 31. mai 2018, så får du 10 PIN-koder og en sjanse til å vinne umiddelbart.

 • Delta for å vinne

  Løs inn koden din for å gjøre krav på premien umiddelbart. Alle PIN-koder har en sjanse til å vinne.


Det er to måter å vinne på

Det eneste du må gjøre for å vinne verktøy, effekter, elektronikk og andre ting, er å kjøpe en spesialmerket eske med printfolie fra 3M™. Og vi gir bort tusenvis av premier – deriblant en HP Latex 365-skriver som hovedpremie (med verdi på 20 000 euro) – noe som betyr at du har store vinnersjanser.

Three ways to win

Se etter et klistremerke på spesialmerkede esker med printfolie fra 3M™. Riv det av, og du kan vinne én av flere tusen premier – alt fra T-skjorter til TV-er. Uansett om du vinner en umiddelbar premie eller ikke, er alle PIN-koder med i trekningen av hovedpremien, nemlig en HP Latex 365-skriver (med en verdi på 20 000 euro). Alle kvalifiserte PIN-koder som er lagt inn før 10. juni 2018, er med i trekningen.

Mer folie. Flere vinnersjanser. Vi gir bort tusenvis av premier.

  Ikke benytt Microsoft Edge nettleser, da det er en mulighet for at PIN-koden ikke blir registrert

 • Be om en prøve,
  og la deg overbevise!

 • Alle feltene må fylles ut, med mindre de er merket som valgfrie

 • Jeg samtykker herved i å overholde alle konkurranseregler og reguleringer.*


 • Ved å merke av i boksen gir jeg mitt uttrykkelige samtykke til å motta nyhetsbrev, annonser, spørreundersøkelser og informasjon om kampanjer og tilbud fra 3M Norge AS via e-post (som beskrevet her). Jeg bekrefter og godtar at mine personopplysninger blir behandlet av 3M Norge AS i samsvar med 3Ms personvernerklæring, og at mine personopplysninger blir overført til, lagret hos og/eller behandlet av 3M og eksterne partnere på 3Ms vegne, i land utenfor Norge, men alltid med sterke forpliktelser når det gjelder konfidensialitet og sikkerhet.

Takk for forespørselen! Vi skal behandle den så raskt som mulig.
Dersom du har spørsmål i forbindelse med forespørselen, kan du kontakte oss via letsprintandwrap@mmm.com.

3M Commercial Solutions Division

Vi beklager ...

Det oppstod en feil under innsending. Prøv på nytt senere …


 • +Tilbudet er bare tilgjengelig for grafikkprodusenter i Vest-Europa(*). Tilbudet gjelder ikke der det er begrenset eller forbudt ved lov. Tilbudet gjelder så lenge beholdningen rekker. Maks. 1 A4-prøvesett og 1 prøvesett per grafikkprodusent. 3M kan kansellere eller endre dette tilbudet om prøver etter eget skjønn og uten varsel. Tilbudet er bare tilgjengelig i henhold til disse vilkårene. Ingen PIN-koder til konkurransen følger med gratis A4-prøvesett og/eller prøvesett. * Tilbudet er bare tilgjengelig i de følgende vest-europeiske landene: Belgia, Nederland, Luxemburg, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Østerrike, Sveits, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal, Storbritannia og Irland.
ANDRE 3M-WEBSITES
bComHER KJØPER DU
Følg oss
Varemerkene oppført ovenfor tilhører 3M.
Norge   
norsk