1. Command™ Brand
 2. Prosjekter
 3. Snømann-scene
Snømann-scene

Snømann-scene

Jamie Dorobek, C.R.A.F.T.

Lag en flott fremvisning av vintereventyrland foran huset ditt uten snø! Dette prosjektet bruker en LED-kjede med hvite lys montert på utsiden av et vindu med Command™ UTENDØRS dekorklips i form av en snømann og inkluderer bruk av hvite bånd for å lage «snø».


Nødvendige materialer:

 • Command™ UTENDØRS-dekorklips

  – Tape, fortrinnsvis Scotch™ Magic Tape

  – Utendørs vindusoverflate med strømkilde nær ved

  – Svart whiteboard-penn

  – Tavletørker

  – To pinner

  – En kjede med hvite LED-lys

  – en rull med hvitt bånd

  – Snøkrystaller

  – Oransje ark i plakatkartong

  – Saks


  MERK: Følg alle Command™ Brand pakkeinstruksjoner for skikkelig overflaterengjøring og forberedelse, plassering av monteringsstrips og anbefalinger om vekt.

 • Command™ Utendørs-lysklips

   


Instruksjoner:

 • 1. For å lage snømannen, rengjør du vindusoverflaten med isopropylalkohol, tørker lett av og lar det tørke. Ikke bruk rengjøringsmiddel for glass eller husholdningsrengjøringsmidler da disse kan påvirke festeevnen.

 • Trinn 1
 • 2. Bruk whiteboard-pennen til å skissere snømannen og merk områdene der du planlegger å feste en Command™ UTENDØRS dekorklips.

  MERK: For best resultat, bør du planlegge å la det være noen centimeter mellom hvert klips for å holde snømann-designet stramt. I dette prosjektet ble 20 lysklips brukt til å lage snømannen …

 • Trinn 2
 • 3. For å feste Command™ UTENDØRS-dekorklips, tar du av de blå dekkpapirene og trykker limsiden hardt mot baksiden av klipsen. Ta så av det svarte dekkpapiret på «veggsiden» og trykk klipset fast til vinduet.

  Trykk hardt langs hele klipset i 30 sekunder og vent én time før bruk.

  Gjenta dette trinnet for å feste de gjenværende lysklipsene ved å følge linjene i skissen.

 • Trinn 3
 • 4. Når alle lysklipsene er festet, bruker du tavletørkeren for å fjerne den tegnede skissen.

  Begynn i den ene ende av LED-lyskjeden, sett lysene inn i lysklipsene og sørg for at lysene ikke henger ned mellom klipsene.

 • Trinn 4
 • 5. For å gjøre mer ut av scenen, gjentar du trinn tre over for å feste flere lys langs den nederste kanten av vinduet. Sett de gjenværende lysene i lyskjeden inn i klipsene og vev det hvite båndet inn og ut av lysklipsene for å lage «snøen».

  Bestem hvor du vil ha snøkrystallene og bruk whiteboard-pennen til å merke disse områdene. Gjenta trinn tre over for å feste flere lysklips og heng én snøkrystall fra hvert lysklips.

  Gjenta trinnet over for å legge til pinner som armer for snømannen din.

  Klipp ut et oransje triangel fra kartong og teip det til snømannens ansikt som en nese. Bruk whiteboard-pennen til å tegne snømannens ansikt og utstyr: øyne, munn, sløyfe, hatt, knapper osv. Forandre gjerne på ham med noen dagers mellomrom ved å tørke vekk og tegne på nytt etter behov.

 • Trinn 5

Merker
  Jul gjennomsiktige_kroker


  Følg Command
  Command™ Brand er et varemerke for 3M.
  Bytt lokalisering
  Norge - norsk