1. Command™ Brand
 2. Prosjekter
 3. Hjørne-gallerivegg
Hjørne-gallerivegg

Hjørne-gallerivegg

Jamie, C.R.A.F.T.

Få en personlig stil hjemme ved å lage ditt helt eget galleri – bare finn en tom vegg! Mix og match rammestiler og farger. Dette er også en flott måte å få farger på veggene dine!


Nødvendige materialer:

 • – Command™ Strips for bildeoppheng

  – Sprøytemal i diverse farger – dette prosjektet bruker gul, turkis og hvit

  – Rammer i diverse størrelser

  MERK: Følg alle Command™ Brand pakkeinstruksjoner for skikkelig overflaterengjøring og forberedelse, plassering av monteringsstrips og anbefalinger om vekt.

 • Nødvendige materialer

Instruksjoner:

 • 1. Samle sammen 26 bilderammer i tilfeldig størrelse, eller nok til å fylle veggen eller hjørnet du planlegger å dekorere.

  Bestem hvilke rammer du vil sette bilder inn i. For noen av de større rammene kan du vurdere å fjerne glasset og bruke dem til å ramme inn en eller to rammer med bilder for å få dybde og dimensjoner i galleriet.

  Fjern glasset og baksiden av hver ramme. Sprøytemal fire rammer i gul farge og tre rammer i turkis farge. Resten av rammene kan du gi et friskt strøk med hvit maling. Vent i minst syv dager etter at du har malt rammene før du henger dem opp.

  Rengjør veggoverflaten med isopropylalkohol, tørk lett av og la den tørke.

 • Trinn 1
 • 2. Ta Command™ Strips for bildeoppheng ut av pakken og skill hver strips fra hverandre. For å lage et sett, kobler du sammen to strips til du hører et klikk.

  TIPS: Hvis du bruker medium strips, er ett sett med strips nødvendig for en ramme som veier opp til 1,3 kg, to sett for rammer opp til 2,7 kg, og fire sett med strips for rammer opp til 5,4 kg.

  Fjern ett grønt dekkpapir og posisjoner ett sett med strips på baksiden av rammen. Trykk stripsen hardt mot baksiden av rammen.

  Gjenta med de gjenværende stripsene som er nødvendig for å henge opp rammen.

  Fjern det gjenværende grønne dekkpapiret fra stripsen festet på baksiden av rammen. Plasser rammen på veggen og trykk formen mot veggen i 30 sekunder.

  Fjern rammen ved å ta tak i hjørnene i bunnen og dra opp og ut mot deg.

  Gjenta prosessen med 25 andre rammer.

 • Trinn 2
 • 3. Vent i en time før du monterer rammene på veggen igjen. Rett inn stripsene på baksiden av rammene med stripsene på veggen. Trykk hver ramme hardt mot veggen til du hører et klikk for å sikre at rammene er sikkert montert.

 • Trinn 3

Merker
  bildeoppheng veggdekor galleriveggen dekorering bildeopphengstrips


  Følg Command
  Command™ Brand er et varemerke for 3M.
  Bytt lokalisering
  Norge - norsk