To 3M-ansatte på en systue
Her kan idéene dine bidra til å forbedre tilværelsen for mennesker i hele i verden.

Arbeide i 3M

Avansert søk

Hva er annerledes med å arbeide i 3M?

Vi har en kultur hvor vi aldri sier nei til en utfordring. Som et av verdens ledende selskaper har vi de beste og smarteste menneskene, som ikke bare arbeider for sin egen del, men som bidrar til å utvikle hele verden.

 • Skog ved daggry
  Utgjøre en forskjell i verden

  Arbeidet i 3M er meningsfylt, og vi bruker forskningen vår på måter som kan bedre menneskers hverdag. Bærekraft er i kjernen av virksomheten, noe som innebærer å beskytte naturressurser og balansere økonomiske, miljømessige og sosiale faktorer, samtidig som globale utfordringer tas tak i. Vi er samlet rundt ett felles mål: å forbedre hverdagen for alle.

  Merke

  Bærekraft

 • 3M-skilt på en campus
  Vær en del av et ledende selskap

  Her vil du bli en del av et globalt selskap som er kjent for sin kompromissløse integritet. Vi har vært banebrytende i mer enn 114 år fordi vi er raske, omfavner endring og har en solid etisk forankring. Du vil finne inspirerende muligheter innen bransjer som helse og omsorg, elektronikk og bilindustri, og finne opp teknologi som gjør livet enklere, tryggere og bedre.

  Se våre etiske retningslinjer

  Se våre nøkkeltall

 • 3Ms sjefsdesigner i en menneskemengde
  Jobb med de beste og de smarteste

  3M er en stor smeltedigel av smarte, motiverte mennesker. Her finner du en inkluderende kultur, og du vil samarbeide med andre nysgjerrige, kreative hoder. Våre mange kontorer, produkter og teknologiske løsninger gir mange veier til en givende karriere. Vi gir deg fleksibiliteten du trenger for å kombinere arbeidsliv og privatliv.

  Finn ut mer om vår mangfoldige og inkluderende kultur

 • To 3M-ansatte på en lab
  Personlig vekst gjennom utfordrende arbeid

  I 3M spør vi alltid «Hva om?» Vi ser på alle som en leder og gir deg utviklingsmuligheter på alle stadier i karrieren. Enten du arbeider på et av våre laboratorier, kontorer, produksjonsanlegg eller forskningssentre, vil du lære, vokse og utføre utfordrende, givende arbeid som kommer både deg og 3M til gode. Mulighetene er uendelige.

  Se ulike karrieremuligheter i 3M

  Teknologier

 • 2 ansatte som snakker sammen
  Bli belønnet for min innsats

  3M belønner deg for utmerket innsats. Vi er et selskap som betaler for gode resultater. Jo mer du bidrar til 3M’s resultater, desto bedre resultater får du selv. Vi kan tilby en konkurransedyktig grunnlønn og ulike bonuser avhengig av stilling og resultater. Vi tilbyr dessuten våre ansatte en rekke fordeler og rabatter.

  Fordeler


Her kan det du liker bli en livsstil.

Her kan det du liker bli en livsstil.

Arbeide i 3M

 • Markedsføring og kommunikasjon

  Her får du tilgang til globale markeder og en konstant strøm av innovative produkter som skal markedsføres. Hvis du drømmer om ressursene til et verdensledende selskap, som samtidig har beholdt gründerånden, bør du undersøke mulighetene innen Markedsføring og kommunikasjon.

 • Salg

  Her har du alltid tilgang til nye produkter som løser kundenes problemer. Vi utvikler hele tiden nye og banebrytende produkter, som utgjør en forskjell i nærmest alle tenkelige bransjer. Finn ut mer om jobbmulighetene i 3Ms salgsavdelinger, og få tilgang til de globale mulighetene bare 3M kan tilby.

 • Forskning og utvikling

  Med mer enn 45 kjerneteknologier så langt, er vi en pådriver for innovasjon i nesten hver eneste tenkelige bransje. I forskning og utvikling blir du en del av en konstant strøm av nye idéer, hvor du kan sette ditt preg på en produktkanal som gjør livet enklere for millioner av mennesker.

 • Teknisk industri: Bedrift

  Ingeniørene er i hjertet av innovasjonen. I 3M innebærer vårt engasjement for å gå nye veier at du vil få frihet og støtte til å omfavne nye teknologier, utvikle nye materialer og skape nye løsninger. Med produkter i nesten alle bransjer er dette en sjelden mulighet for motiverte ingeniører.

 • Teknisk industri: Produksjon/kvalitet

  Her vil du få brukt all din ingeniørkunnskap for å levere nyskapende løsninger som endrer verden. Vi arbeider for å utarbeide, strømlinjeforme og forbedre produksjonsprosesser, produktkvalitet og totalopplevelser.

 • Finans

  Med en samarbeidskultur som fremmer lederskap og initiativ, er det ikke rart at vi ble nummer 15 på magasinet Fortunes liste over «verdens 50 mest beundrede selskaper». Hvis du ønsker å bli en del av en organisasjon som har lykkes i mer enn 100 år, bør du undersøke 3Ms muligheter innen finans.

 • HR

  I over 100 år har vi levert nyskapende løsninger – produktene og materialene som endrer menneskers liv over hele verden. Hemmeligheten bak all vår fremgang er et energisk miljø hvor hver stemme blir hørt, og hvor hvert teammedlem er en ledende bidragsyter.

 • Informasjonsteknologi (IT)

  3M er en uendelig ressurs av smarte, motiverte mennesker. Her finner du en inkluderende kultur, og du vil samarbeide med andre nysgjerrige, kreative hoder. En karriere i 3M gir deg mulighet til å arbeide med systemer og teknologi i verdensklasse, levere proaktive forretningsanalyser, komme så langt som talentet og initiativene dine tar deg, og hjelpe oss å forandre måten vi driver forretningsvirksomhet på. Her vil du bidra til vekst og bærekraft i virksomheten ved å utvikle optimaliserte globale forretningsprosesser, felles data globalt og neste generasjon arbeidsverktøy og-systemer. Sjekk alle våre spennende muligheter her.

   

 • Innkjøp og drift

  I avdelingen med ansvar for innkjøp og drift vil du jobbe med så forskjellige felter som kjemiske polymerer, papir- eller folieemballasje, tekstil og fiber, informasjonsteknologi osv. Vi dekker et felt du har erfaring i.

 • Forsyningskjeden

  Når du arbeider med forsyningskjeden i 3M, vet du hva det vil si å sette ting i bevegelse. Via implementering av Lean Six Sigma-prinsippene og kontinuerlig forbedring av prosessene, vil du bidra til å effektivisere arbeidet. Og karrierepotensialet er like mangfoldig som produktene.

kvinne på iPad

Her får tilgang til en god fordelsordning.

3M'S FORDELER