Hvorfor 3M

 • Globalt merke, lokal støtte

  3M er et kvalitetsmerke som nyter tillit over hele verden, med operasjoner i global skala. Vi kan også skilte med et lokalt basert salgsteam og teknisk service som støtte for nettverket vårt med sertifiserte montører. Vi er et globalt konsern med lokal tilstedeværelse. Noen av de største globale merkene stoler på og bruker 3M-produkter hver dag. Og du har selvsagt alltid 3M-garantien i bakhånd, slik at du kan slappe av hvis noe går galt og det ikke er din feil.

 • Resultater som varer

  3M-produkter som er montert på riktig måte av en av våre 3M-autoriserte montører, skal ha en holdbarhet i overensstemmelse med bestandighetsrangeringen. Dette er svært avhengig av kvaliteten på det lakkerte underlaget, i tillegg til type film og kjøretøy. Det lakkerte underlaget på bilen må være i god stand. Rust, sprekker eller skadde områder kan virke inn på folieringen. Be om råd fra montøren før monteringen hvis du er i tvil.

 • Grunnlagt på innovasjon

  3M er strengt tatt en bedrift basert på vitenskap. Ved å ha funnet opp klebende produkter som Controltac, med flyttbar grafikk, og Comply, med boblefri finish, har 3M mange års erfaring innen utvikling av produkter for personalisering og beskyttelse av biler. Dermed får du den mest oppdaterte teknologien sammen med en finish av beste kvalitet.

 • Et bredt utvalg produkter

  Vi produserer tusenvis av fantasifulle produkter, og vi er ledende på mange markeder – fra helse og sikkerhet langs veien til kontorprodukter og slipemidler og klebemidler. Grunnlaget for suksessen vår er det faktum at vi bruker teknologiene våre – ofte sammen – på et endeløst antall kundebehov fra den virkelige verden. Lakken på bilen din kan for eksempel være klargjort med bransjeledende 3M-produkter, beskyttet med 3M VentureShield og deretter kan den stelles og vedlikeholdes med 3M-bilpleieprodukter. Selvsagt ville ingenting av dette ha vært mulig uten engasjementet til alle ansatte hos 3M om å gjøre livet enklere og bedre for folk over hele verden.

 • Bærekraftighet

  3Ms strategi for bærekraftighet omfatter kundetilfredshet og kommersiell suksess i et rammeverk med miljømessige, sosiale og økonomiske verdier. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan 3M som en helhet omfavner prinsippene for bærekraftig utvikling, er innsatsen vår grundig beskrevet i

Finn en godkjent montør i nærheten
Finn en sertifisert og godkjent bilmontør i nærheten.