Hvor mye koster det å foliere en bil?

Hvor mye koster det å foliere en bil?

FINN AUTORISERT MONTØR
 • Foliering av biler handler om å skape noe som er unikt og skreddersydd, i tillegg til et vakkert utseende. Det finnes ikke to bilfolieringer som er like, så derfor er det vanskelig å svare på hvor mye det koster. Prisen på bilfoliering avhenger primært av biltype og folien du vil bruke. Men det finnes ikke noen standard pris for en profesjonell bilfoliering av høy kvalitet. Det blir litt som å bestille et kunstverk – prisen kan variere veldig, avhengig av spesifikasjonene dine.

 • En bilfoliering kan koste alt fra 15.000 kroner til 25.000 kroner

  Hvis du har et budsjett på ca. kr 15000, kan dette normalt oppnås ved å utelate dørhåndtak, speil, støtfangere og vinduslister. Men til denne prisen får du nødvendigvis ikke en helfoliering som du kanskje forventet deg i utgangspunktet. Folien blir rett og slett skåret ut og montert på bilens ulike karosseri deler. Bilen ser helt annerledes ut ved første blikk, men ikke hvis du ser nærmere etter. Holdbarheten og levetiden til folien kan også være begrenset i denne prisklassen.

  Hvis du bruker 25000 – 30 000 kroner på folie ferdig montert, får du et produkt i toppklassen. Her kan du vente deg bilfoliering av aller høyeste standard, med perfeksjon til minste detalj.

  Hvis du ser etter noe midt i mellom, kan du få en veldig bra bilfoliering for rundt 15 000 - 20000 kroner.

  I de fleste tilfeller ligger prisen på bilfoliering et sted mellom dette mellomnivået og de høyeste prisene. Med en startpris på 15 000 kroner og eventuelt tilbehør til 2000–3000 kroner avhengig av bil og folie som er brukt, vil du ende opp med et virkelig bra resultat. Denne estimerte prisen på bilfoliering vil inkludere etter skrevet avtale ferdig montasje inkludert folie og montasje kostnader.
  Det er også en streng kvalitetskontroll og en sluttrengjøring før du mottar den ferdige bilen.

  Tips: Snakk med fagfolk innen bilfoliering før du tar en beslutning. De kan gi deg gode råd og et nøyaktig tilbud ut fra dine personlige behov og ønsket resultat.

 • Bilfoliering: Hva er oppfølgingskostnadene?

  Bilfolie skal pleies på samme måte som billakk. Regelmessig rengjøring er viktig, da det ellers fester seg skitt på bilen. Vi anbefaler regelmessige besøk på en børsteløs bilvask (uten varmvoks) eller vask forsiktig for hånd.

  Du finner mer informasjon i våre vanlige spørsmål: Hvordan rengjør jeg folien?

  Matte og strukturerte folier krever mer pleie enn blanke overflater, da ruheten og strukturen gjør det lettere for fint støv å sette seg fast. Det tar også lengre tid å rengjøre disse overflatene. En autorisert folieringsmontør kan skaffe spesialiserte rengjøringsprodukter mot en tilleggskostnad.

Finn en autorisert 3M foliemontør nær deg

For flere spørsmål angående våre helfolierings- og beskyttelsesfolier, vennligst ta kontakt. Vi hører gjerne fra deg. Finn en sertifisert og autorisert montør i nærheten ved å trykke på knappen "Finn autorisert montør".