Kan jeg påføre grafikken selv?

 • Ja, hvis du mener du har erfaring og kompetanse. Hvis du imidlertid er usikker, er det lurest å la være. Jo større grafikk og jo flere overflatekonturer og kanter som er involvert, jo mer kompetanse kreves. Selv for mindre grafikk må du være tydelig på hvordan du klargjør overflaten og håndterer filmen for å få best resultat, og for at filmen skal vare så lenge som det er meningen. 

  3M kan by på et stort utvalg spesielle klebemidler som gjør det mye enklere å legge på film:

   

  • Filmer med klebeteknologien 3M™Controltac™ lar deg "hvile" grafikken over overflaten der du vil legge den på, og full klebeeffekt oppnås ikke før du utøver trykk på overflaten. Dermed kan du skyve filmen, slik at du kan justere grafikken perfekt før du påfører den.  
  • Filmer med klebeteknologien 3M™ Comply™ har ørsmå luftutløpskanaler i klebemiddelet. Innestengt luft under filmen som oppstår under påføring, og som vanligvis ville ført til frustrerende bobler i filmen, kan enkelt klemmes ut av filmen slik at påføringen blir fri for rynker og bobler. Da slipper du å skjære i boblen for å slippe ut luften. 

  Diskuter påføringen av grafikken med en utvalgt 3M-partner du stoler på, for å finne ut om det er mulig å utføre monteringen selv.

Finn en godkjent montør i nærheten
Finn en sertifisert og godkjent bilmontør i nærheten.