Beskytt lakken
Slik at bilen din
Holder seg bra

Lakkbeskyttelsesfilm

3M™ VentureShield™ vil nær sagt eliminere steinsprut, riper og lakkskader på bilen, samtidig som det bidrar til at bilen holder seg i verdi. En skreddersydd mal for bilen designet på en datamaskin, laget av optisk gjennomsiktig, ekstremt solid uretanfilm tilpasses profesjonelt av montører med spesialopplæring for å oppnå dekningen du trenger for støtfangerne, frontlyktene, sidene, sidespeilene og panseret. Du kan også velge å få hele bilen dekket, slik at du kan slappe helt av. Sett for motorsykler er utformet slik at du kan gjøre det selv hjemme. Kontakt en av våre opplærte og godkjente montører nå for mer informasjon og et anbud.

Biler

 • Enten du ønsker vanlig dekning for å beskytte de mest utsatte områdene på bilen din fra skade, utvidet dekning for å foliere panseret fullstendig for å få bilen til å se bedre ut, eller dekning av hele bilen for den aller beste beskyttelsen, har vi en bekyttelsesfilmløsning for deg. Vår dedikerte maltekniker produserer skreddersydde designer for enhver bilmodell så snart de er lansert. Dette betyr at du kan slappe av i trygg visshet om at settet vil passe perfekt første gang, og at det ikke vil være nødvendig å skjære i filmen. Vi har designet maler og produsert VentureShield i mange år, så vi kan konturer på biler. Dette betyr at vi produserer en ideell mal med optimal dekning og beskyttelse.

  Vi selger bare VentureShield gjennom et nasjonalt nettverk med opplærte og godkjente montører, slik at du kan føle deg trygg på standarden av arbeidet de utfører. De er svært nøye med arbeidet de utfører, enten det er snakk om en supermini, familiebil eller superbil. Kontakt den nærmeste godkjente montøren for mer informasjon.


Motorsykler

 • I motsetning til sett for biler, som å monteres av profesjonelle, på grunn av kompleksiteten og størrelsen, er sett for sykler spesielt designet for at brukeren selv skal kunne montere dem på en enkel måte. Områdene de dekker, er generelt ganske små, så skyggene og konturene de skal tilpasses rundt, er mye mindre komplisert. Dekningen betyr likevel at du får optimal beskyttelse mot steinsprut og skraper, og siden du monterer det selv, reduseres kostnadene. De fleste sykkelmerker og -modeller siden år 2000 har allerede en spesifikk mal designet, og vi fortsetter å produsere nye maler hver uke. Vi prøver å få tak i omtalte sykler eller demosykler, slik at vi kan se alle områder som blir skadet, og deretter lage en mal i henhold til dette.

  Med den økende populariteten til finisher i matt lakk har vi også en matt film, slik at du oppnår samme beskyttelsesnivå samtidig som du beholder sykkelens matte finish. Kontakt en av våre godkjente montører for å finne ut hvordan du kan kjøpe et sett for motorsykkelen din som du monterer selv.


Motorsport

 • Motorsport betyr høyere hastighet med mer rusk i luften og fare for å skade overflater, noe som kan bety dyre reparasjoner, spesielt på karbonfiberpaneler. VentureShield er testet og brukt i toppsjiktet av motorsport på 2 og 4 hjul og har et anerkjent løpsrenommé over hele verden. Enten du ønsker å beskytte sponsorens logoer fra å bli skadet eller beskytte mot rusk som fører til avskalling på karbonfiberpaneler, vil VentureShield sørge for at du holder deg mer på banen enn hos lakkereren.

  Vi selger bare VentureShield gjennom et nasjonalt nettverk med opplærte og godkjente montører, slik at du kan føle deg trygg på standarden av arbeidet de utfører. De er svært nøye med arbeidet de utfører, enten det er snakk om en supermini, familiebil eller superbil. Kontakt den nærmeste godkjente montøren for mer informasjon.

   


Flere bruksområder

 • Der det er behov for å beskytte overflater, er det store muligheter for at VentureShield brukes. Det brukes på fritidsbåter og superyachter for å unngå avskalling fra fendere og rep, i tillegg til at det brukes rundt "sjøsprøytlinjen" for å unngå uestetiske flekker på skroget og sørge for enklere rengjøring.

  VentureShield er brukt på mobiltelefoner, sportsutstyr, klokker, skihjelmer, wakeboard, jetski og til og med på surfebrett! Dette er ikke-standard bruksområder, og vi vil sannsynligvis ikke ha en mal for dette, men ved å bruke råmateriale og lage din egen mal kan du fortsatt oppnå de samme fordelene som ved standard bruksområder.

  Kontakt den nærmeste montøren for mer informasjon og priser. De kan også fortelle deg hvor mye materiale du trenger, og den beste måten å lage en mal for det spesifikke bruksområdet på.

Finn en godkjent montør i nærheten
Finn en sertifisert og godkjent bilmontør i nærheten.