Hvorfor lakkere?
Når du kan foliere.

Trykte folieringer for biler

 • Hvorfor ikke lage en totalt unik design for bilen din? Du kan foliere bilen med enhver design du ønsker. Skreddersydd bilgrafikk fra 3M kan også brukes til å reklamere for bedriften din. Førsteinntrykk er viktig, spesielt når du konkurrerer om oppmerksomhet for bedriften din. Hvordan fungerer de? 3Ms folieringer er vinylfilmer som trykkes på storformatskrivere med grafikk du velger selv, så du kan få enhver skreddersydd design du ønsker. De folieres deretter på bilen av eksperter, noe som gir sømløse, iøynefallende grafiske designer.

 • Spesialdesignet foliering – få det slik du vil ha det

  Trykt grafikk på personbilen, varebilen eller lastebilen kan få deg til å skille deg ut fra mengden

   

  • Med trykte folieringer fra 3M får du et lerret der du kan uttrykke deg selv
  • Enten du har en privatbil, en firmavarebil eller en hel bilpark har 3M en kvalitetsfolieringsfilm som passer for deg
  • Våre opplærte og godkjente 3M-montører hjelper deg med å lage en foliering nøyaktig slik du vil ha den, inkludert design, tilpassing og fargematching
  • 3Ms produkter for foliering av biler har ulike garantinivåer, så du er dekket på alle fronter

   

  Kontakt den nærmeste godkjente montøren for mer informasjon.

 • Folieringer for bilparken – gjør bedriften din synlig på veien

  Flere og flere bedrifter bruker foliering som en metode for å formidle budskapet sitt og utnytte potensiell reklameplass og merkevareplass på en effektiv måte. Hvorfor ikke bruke bilparken din som en reklameplass og generere merinntekt? La bilene dine drive bedriften din fremover. 3Ms produkter for foliering av biler har blitt omfattende brukt i flere tiår til å varemerke bilparker over hele verden. 3M har mange års erfaring med å utvikle grafiske produkter for biler, og du kan være trygg på at du alltid får topp kvalitet på finish og service fra nettverket vårt med godkjente montører.

Finn en godkjent montør i nærheten
Finn en sertifisert og godkjent bilmontør i nærheten.