Hvorfor lakkere?
Når du kan foliere.

Fargeendrende folieringer

Kanskje du ikke fikk kjøpt den nye bilen i fargen du ville ha, eller kanskje du har gått lei fargen på den gamle bilen din og ønsker noe nytt. Med fargeendrende folieringer fra 3M kan du på et øyeblikk gjøre bilen din ny og frisk, uten at du må omlakkere den. Se på våre matte, metallisk matte, glansede og teksturerte folieringer for å finne ut hvilken som passer best til deg og personligheten din. Det er tid for å prøve ut en ny farge.

Matt og metallisk matt

 • Matte folieringer – hvorfor lakkere når du kan foliere

  Matte folieringer for biler er siste mote. Mange produsenter tilbyr et begrenset antall alternativer for matt lakk på nye biler, men ofte til en betydelig kostnad.


  • En foliering i matt finish vil gi deg siste mote i utseende, men til en rimelig kostnad
  • Bilen din vil skille seg ut og se helt annerledes ut enn andre biler på veien
  • Vær en trendsetter med en foliering i matt svart eller matt grå
  • Når du får lyst på noe nytt, tar du den bare av og velger en annen farge og finish

   

  Se på fargeprøvene våre for å finne ut hvilket matt utseende som passer til stilen din. Hvis du ønsker å beskytte den matte folieringen med 3M™ VentureShield™ lakkbeskyttelsesfilm, har vi nå også en matt versjon.

 • Folieringer i metallisk matt

  Vær snedig og få bilen din til å skille seg ut med våre folieringer i metallisk matt. Vår 3M™ Car Wrap Film Series 1080 kan skilte med et utvalg folieringer i metallisk matt fra vårt nyeste skudd på stammen – metallisk matt i trekull – i tillegg til den alltid populære metallisk matt i mørkegrå. Hvorfor ikke kombinere en foliering i metallisk matt med detaljer i glanset svart på grillen, taket eller sidespeilene – en virkelig stilfull foliering. Våre opplærte og autoriserte folieringsmontører fra 3M kan hjelpe deg med å skape virkningsfulle og totalt unike folieringseffekter i metallisk matt. Finn en montør nå.

 • Folieringer i matt finish – få det nyeste matte utseendet

  Folieringer med matt effekt kan endre fargen på bilen din raskt og rimelig, uten dyr omlakkering. De populære matte finishene omfatter folieringer i matt svart og, mer nylig, folieringer i matt grå. Se på fargeprøvene våre for å finne ut hvilket matt utseende som passer til stilen din.


Glanset

 • Glansede folieringer – hvorfor lakkere når du kan foliere

  Har du lyst til å bytte farge på bilen din?

   

  • Du kan få en glanset finish som ser ut som lakk, til en brøkdel av prisen med en folieringsfilm for biler fra 3M.
  • Velg mellom et stort utvalg glansede finisher fra klassisk glanset hvit til en mer vågal glanset rosa, "hot rod"-rød eller brent oransje.
  • Foliering av bilen er en kostnadseffektiv måte å lage et unikt utseende på – du kan til og med kombinere farger for å gjøre noe helt annet.
  • Folieringer kan tas helt av, noe som betyr at bilen kan få tilbake den opprinnelige fargen, og du kan starte helt på nytt når du ønsker å prøve en annen finish fra utvalget vårt.

   

  For ideer og inspirasjon kan du besøke galleriet vårt med folierte biler.

 • En finish som ligner på lakk – foliering med glanset finish

  Blir du lett lei? Ønsker du å bli forelsket i bilen din igjen? Å foliere bilen i en glanset finish er et raskere og rimeligere alternativ til omlakkering, og folieringen kan fjernes helt senere. Nettverket vårt med opplærte og godkjente montører kan veilede deg gjennom folieringsprosessen for biler, slik at du er sikker på at du får folieringen du ønsker. Gå til siden vår med fargeprøver for å se det brede utvalget av glansede finisher, og finn ut hvordan du ønsker å forvandle bilen din. Når du har valgt en farge, kan du kontakte en av de 3M-godkjente montørene for å få et anbud.


Teksturert

 • Karbonfiberplate – utseendet uten kostnaden

  Oppnå innvirkningen, teksturen og det visuelle utseendet til ekte karbonfiber

  • 3M Car Wrap Film Series 1080 gjenspeiler på en autentisk måte materialet som tidligere bare fantes på superbiler
  • Alle typer alternativer for delvis foliering av bilen er mulig, fra ansiktsløfting av instrumentbordet til tak og sidespeil, så bilen kan få et skreddersydd utseende med dette unike materialet
  • Det teksturerte karbonfibermaterialet er enkelt å montere og lett å rengjøre
 • Karbonfiberplate – ikke bare et trykt mønster

  Det er ikke bare et trykt karbonmønster. Denne filmen har en preget finish som etterligner ekte karbonfiber, og som reflekterer lys slik du forventer det. I tillegg endres høydepunktene i mønsteret, alt etter synsvinkelen. Den har en moderne, visuelt tiltrekkende design, noe som gjør karbonfiberfinishen perfekt for unik foliering av flater på bilen, både innvendig og utvendig. Se på fargeprøvene her før du kontakter den nærmeste godkjente montøren og ber om et anbud.

Finn en godkjent montør i nærheten
Finn en sertifisert og godkjent bilmontør i nærheten.