Hvorfor lakkere
Når du kan foliere.

Foliering av biler

 • Bruk 3M-folieringsprodukter for biler i stedet for lakk. 3M leverer et bredt utvalg av teksturerte vinylfilmer i farger for biler, slik at du kan bytte farge på bilen din når du ønsker.

   

  • Bytt farge på bilen din raskt og rimelig, uten at den må omlakkeres
  • Foliering kan gjøres om, så du kan få bilen tilbake i den opprinnelige tilstanden senere hvis du vil
  • Folieringen kan også beskytte den opprinnelige lakken fra solskader og lett slitasje
  • Hvis du ikke vil ha en full foliering, kan du tilpasse bilen din ved bare å foliere sidespeilene, grillen eller taket i stedet!

   

  Våre opplærte og godkjente montører kan hjelpe deg, slik at bilen ser like bra ut som med den originale lakken, når du bytter farge med foliering. Finn ut mer om 3Ms fargeendrende folieringer.

 • Hvorfor ikke spesialdesigne den?

  Du er unik, og det er ingen grunn til at ikke bilen din skal være det samme. Med 3Ms utskrivbare folieringer kan du kjøre rundt i et tigertrykk eller med favorittmaleriet ditt, eller til og med noe unikt som du har designet selv. Våre opplærte og godkjente 3M-montører kan hjelpe deg med å lage virkningsfull bilgrafikk designet spesielt for deg.

  Du kan også bruke en trykt foliering fra 3M til å reklamere for bedriften din og øke sjansene dine til å kapre nye kunder. Foliering av biler er en flott måte å eksponere bedriften din og tjenestene dine til potensielle kunder, i tillegg til å gjøre bedriften din mer kjent mens du er på farten. Finn ut mer om 3Ms spesialdesignede trykte folieringer.

Finn en godkjent montør i nærheten
Finn en sertifisert og godkjent bilmontør i nærheten.