Løsninger for bygg og anlegg

 • Enten det gjelder nybygg, oppussing eller riving og opprydding har 3M et bredt utvalg av pålitelige løsninger for økt sikkerhet, produktivitet og effektivitet i alle faser av prosjektet. Produktene våre som er innovative og har høy kvalitet, kan brukes til en rekke formål. Support fra eksperter på området er også tilgjengelig.


3M løsninger for bygningsmembraner
3M løsninger for bygg og anlegg

Finn ut hvordan 3Ms store utvalg av løsninger for bygg og anlegg kan hjelpe deg å fullføre prosjektet til avtalt tid og kostnad.


Produkter og anvendelser for bygg og anlegg

 • Det er vår jobb å hjelpe deg å gjøre din jobb bedre – raskere, enklere og tryggere. 3Ms produkter er lagd for profesjonelle brukere, og gir deg verktøyet du trenger for å gjøre jobben riktig første gang.

  Tilbehør til håndsliping
  Sikkerhet
  Tape
  Maskeringssystemer

 • 3M Produkter for bygg og anlegg
  Utendørs

  For flotte eksteriører som motstår fuktighet, ekstreme temperaturer og andre tøffe forhold, tilbyr 3M produkter for tetning, finish og beskyttelse.

 • 3M systemer for bygg og anlegg
  Interiør

  Hold kritiske systemer som HVAC, brannvern og elektrisitet i pålitelig drift med 3Ms innendørsprodukter.


Vi er her for å hjelpe

Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt? Kontakt oss hvis du trenger råd om produkt, teknisk veiledning eller råd om bruksområde, eller du vil snakke med en 3M-tekniker, ring oss på telefon 0 63 84.