Løsninger for bygg og anlegg

 • Enten det gjelder nybygg, oppussing eller riving og opprydding har 3M et bredt utvalg av pålitelige løsninger for økt sikkerhet, produktivitet og effektivitet i alle faser av prosjektet. Produktene våre som er innovative og har høy kvalitet, kan brukes til en rekke formål. Support fra eksperter på området er også tilgjengelig.


webLoaded = "false" Loadclientside=No
3M løsninger for bygningsmembraner
3M løsninger for bygg og anlegg

Finn ut hvordan 3Ms store utvalg av løsninger for bygg og anlegg kan hjelpe deg å fullføre prosjektet til avtalt tid og kostnad.


Produkter og anvendelser for bygg og anlegg

 • Profesjonell maling

  Det er vår jobb å hjelpe deg å gjøre din jobb bedre – raskere, enklere og tryggere. 3Ms produkter er lagd for profesjonelle brukere, og gir deg verktøyet du trenger for å gjøre jobben riktig første gang.

  Tilbehør til håndsliping
  Sikkerhet
  Tape
  Maskeringssystemer

 • 3M Produkter for bygg og anlegg

  Utendørs

  For flotte eksteriører som motstår fuktighet, ekstreme temperaturer og andre tøffe forhold, tilbyr 3M produkter for tetning, finish og beskyttelse.

 • 3M systemer for bygg og anlegg

  Interiør

  Hold kritiske systemer som HVAC, brannvern og elektrisitet i pålitelig drift med 3Ms innendørsprodukter.


Vi er her for å hjelpe

Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt? Kontakt oss hvis du trenger råd om produkt, teknisk veiledning eller råd om bruksområde, eller du vil snakke med en 3M-tekniker, ring oss på telefon 0 63 84.

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk