3M™ DI-NOC™ - Interior Design Solutions

3M™ DI-NOC™ - Interior Design Solutions

3M DI-NOC-folier – forvandler rom og gjenstander


Matt folieteknologi

La deg inspirere! Se på videoene fra utstillingene våre under MILAN DESIGN WEEK i 2018 og 2019

  • MILAN DESIGN WEEK - 2018
    MILAN DESIGN WEEK - 2018
  • MILAN DESIGN WEEK - 2019
    MILAN DESIGN WEEK - 2019

Matt serie

Den nye DI-NOC-kolleksjonen – oppdag de matte variantene

Den nye DI-NOC™-serien har et avansert, ultramatt belegg som er utformet og utviklet av 3M senteret for forskning og design i Japan. Denne unike folieserien har et så naturlig utseende at det nesten er umulig å skille det ekte materialet fra DI-NOC™-mønstrene. Designere får en rekke nye effekter – blant annet trefibre som ser ut som om de kommer fra ekte tre; naturlige steinmønstre med et realistisk utseende; og metallmønstre, ensfargede utførelser, utførelser med utseende av tøy og lær som ikke bare har friske farger, men som også er motstandsdyktig mot fingeravtrykk.


Uusi DI-NOC™ Glass

Kommer snart! Den nye 3M™ DI-NOC™ Glass Finish

Med det fullstendig gjennomsiktige klebende laget kan 3M™ DI-NOC™ Glass Finish påføres direkte på glassoverflater, noe som åpner opp for mange fantastiske muligheter. Når den kombineres med glass, er den nye 3M™ DI-NOC™ Glass Finish allsidig nok til å forvandle en plass, gi en lys og emosjonell opplevelse og fornye serviceområder der det er ønskelig med motstand i glasset, samtidig som det er enkelt å rengjøre. Vi tilbyr 18 forskjellige alternativer, med utseende som blant annet minner om tre, metall, stoff og stein, samt et mønster i svart/hvitt.


Se på denne videoen for å se hvordan vi brukte 3M™ DI-NOC™ Glass Finish for utstillingen vår under Milan Design Week

DI_NOC Glass

Forvandling uten begrensninger. Elegant fornyelse

Finn inspirasjon med nye kolleksjoner


Registrering

  • Alle felter er obligatoriske, med mindre det er angitt som valgfrie

  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Underkaste

Vi beklager.

Det oppstod en feil under innsending. Prøv på nytt senere

Takk skal du ha.

Skjemaet ditt ble sendt inn.