News

 • Placeholder

  Placeholder


Veggfinisher inne og ute

Varmt trevirke. Glatt metall. Kjølig naturstein. og hundrevis av andre alternativer. Med så mange overflater å velge mellom kan  3M™ DI-NOC™ Interiørfolie tilby hva det skulle være, til en overkommelig pris. Be om DI-NOC for et enestående resultat som føles ekte


Bruksområder for overflatefolie

 • Renovering av bygninger
  Renovering av bygninger

  3M-folie kan brukes til å friske opp og fornye bygninger, innvendig og utvendig. Du kan få 3Ms interiørfolier med teksturerte, metall-, glans- og marmoreffekter, slik at bygningen ser ny ut til en brøkdel av kostnaden.

  Kontakt oss
  Vis produktinformasjon

 • Teksturerte og naturlige effekter til interiøret
  Teksturerte og naturlige effekter til interiøret

  3Ms teksturerte og naturlige effekter gir raske og effektive renoveringsløsninger med enkelt og økonomisk vedlikehold etter i etterkant. Heiser, toaletter, resepsjonsdisker – nesten alle overflater kan få et nytt utseende med 3Ms overflatefinisher

  Kontakt oss
  Vis produktinformasjon

   

 • Tavleoverflater
  Tavleoverflater

  Med 3Ms tavlematerialer er det lett å forvandle vegger og skillevegger til tavler i alle størrelser. De kan brukes på mange ulike måter: fra møterom på kontorer, universiteter, barnehager og skoler til butikker. Det er lett med 3M.

  Kontakt oss
  Vis produktinformasjon

   


fordelene med 3M DI-NOC interiørfolie

 • Med garanti
  Utprøvd og testet

  3M DI-NOC interiørfolie har utmerket motstand mot vann, smuss og slitasje. Holdbarheten innendørs er opp til 12 år og utendørs opp til 5 år. Disse foliene bruker 3Ms avanserte teknikk for å tilby enestående kvalitet og holdbarhet og gi deg full trygghet.

 • Rimelig og av høy kvalitet
  Rimelig og av høy kvalitet

  3M DI-NOC interiørfolie veier lite, er selvklebende og kan dermed monteres rett på det eksisterende underlaget, noe som reduserer arbeids- og materialkostnadene sammenlignet med naturlige materialer. Med 3M DI-NOC-produkter kan du skape et helt nytt utseende raskt og til en overkommelig pris. Men det går ikke utover det estetiske, takket være den utrolige likheten med naturmaterialer.

 • Enkel å installere og fleksibel
  Enkel å installere og fleksibel

  Limteknologien 3M™ Comply™ slipper luften ut gjennom små luftutslippskanaler i klebemiddelet, noe som gir rask påføring uten bobler. De kleber likevel godt til praktisk talt alle underlag. Enkel påføring gjør at du sparer både tid og penger. På flate overflater eller over vanskelige kurver. Perfekt til vegger, himlinger, gulv, møbler eller innredning. Selve vinylmaterialet er utrolig fleksibelt.


Videoer


NedlastingerSertifiserte montører

Finn en sertifisert montør i nærheten.


Om overflatefinisher

Det er lett å renovere med 3M DI-NOC overflatefinisher. Denne overflatefinishen kan brukes til å gi nesten alle overflater en naturtro tre-, marmor- eller teksturert finish. Du kan renovere og fornye møbler, vegger, disker og innredning og detaljer slik at rommet får et helt nytt utseende til en overkommelig pris.