Videos


glassfinisher

Glassfinisher

Innover, inspirer, informer

Finn en montør

Gi liv til rommene med vindus- og glassdekorasjoner

Fordelene med etsede, skårne, sandblåste, teksturerte og andre dekorative glassmønster er tydelige: skjermingen kan tilpasses, lyset slipper fortsatt inn i alle rom, og selv små rom føles likevel åpne. Tidligere var det dyrt å oppnå disse overflateeffektene på glass, men nå er det mulig å holde seg innenfor budsjettet med 3M™ Fasara™, 3M™ Crystal og 3M™ Dichroic Glass-finisher.

Bruksområder for vindusfolie

 • Vindusgrafikk for varemerkeidentitet
  Vindusgrafikk for varemerkeidentitet

  Bruk vinduene til å vise varemerket ditt. Enten for mennesker som går forbi, eller glassdører ved inngangen til kontoret, gir 3Ms vindusgrafikkfolie deg muligheten til å styrke selskapets identitet.

  Kontakt oss
  Vis produktinformasjon

 • Vindusfolie til skjerming og dekor
  Vindusfolie til skjerming og dekor

  At vinduene blir penere er ikke den eneste fordelen med å bruke 3Ms vindusfolie, den gir også kontorer og møterom bedre skjerming samtidig som de forblir lyse og åpne.

  Kontakt oss
  Vis produktinformasjon

   

 • Vindusfolie til beskyttelse
  Vindusfolie til beskyttelse

  Glassplinter fra et vindu som sprekker, kan få alvorlige følger. Det er best å ikke tenke på følgene, men heller beskytte seg på forhånd. 3M™ Scotchshield™ vindusfolie holder sprukne glassruter og -splinter sammen.

  Kontakt oss
  Vis produktinformasjon


Fordeler med vindusfolie

Hva gjør 3M™ Fasara™ og 3M™ Crystal glassfinish bedre?

Estetisk: Våre dekorative glass- og vindusfolier forvandler vanlig glass, med fabelaktige etterligninger av krystall og glassmønstre til en brøkdel av prisen.

Fleksibelt: Med 3M Fasara glassfinish kan du skjule akkurat så mye du ønsker. Bruk 3M Fasara glassfinish i på hele flaten for å skape en lun effekt som med en rispapirvegg, eller klipp ut folien eller legg på den i lag for å skape spennende dynamiske effekter. 3M Crystal glassfinish gir mulighet å skape kompleks design eller tekst ved hjelp av elektronisk skjæreteknikk.

Enkel påføring: 3Ms ekspertise innen lim og klebemidler sikrer rask, nøyaktig, flott og slitesterk påføring på en rekke glassoverflater.

Materiale: 3M Fasara glassfinish er fremstilt av holdbart og fleksibelt polyestermateriale. 3M Crystal glassfinish er fremstilt av gjennomskinnelig vinyl.

Budsjettvennlig: Du får den vakre, gjennomskinnelige skjermingen til etset, skåret sandblåst eller teksturert dekorglass til en brøkdel av prisen. Du sparer tid og penger ved å legge Fasara- og Crystal-glassfinish rett på glass. Gode resultater på en effektiv måte.


Nedlastinger


Sertifiserte montører

Finn en sertifisert montør i nærheten.


Om glassfinisher

3Ms glassfinish er et utmerket alternativ til etset eller sandblåst glass, det er en rask og kostnadseffektiv løsning med høy kvalitet for å skape skjerming, merkevarebygging og dekor på vinduer.