Bruksområder for Architectural Markets-produkter

Arkitektur

Innover, Inspirer, Informer.

Finn en montør

Frihet til å skape

Frihet å skape rom og miljøer akkurat som du vil, men til en lavere kostnad og på kortere tid enn en tradisjonell renovering.  Det er dette 3Ms arkitektoniske overflate- og glassløsninger tilbyr. Vi kan imitere lær, marmor, tre, faktisk de fleste harde eller myke materialer du kan tenke deg, og danne en solid, slitesterk overflate. Se selv hvordan 3Ms overflate- og glassfinish  er brukt i ulike miljøer.


Bruksområder

 • Ingenting er mer befriende enn å vite at idéene dine ikke har grenser. 3Ms interiørfolie gir deg den friheten du trenger for å gjøre ting på din egen måte uten kompromisser. Besøk vårt klinikkrom og velværesenter hvis du vil vite mer.

  Gå til privatklinikken

 • 3Ms arkitektoniske finish er perfekt for å gjøre raske og kostnadseffektive endringer, samtidig som du får resultater av høy kvalitet. Utforsk mulighetene her, og oppdag den økonomiske friheten du kan ha til felles med eiendomsutviklere, arkitekter og designerer over hele verden.

  Gå til hotellet

 • Slepp fantasien løs med 3Ms arkitektoniske finish, og oppdag hvordan du kan få mest ut av de eksisterende ressursene og miljøet for å skape den typen lokale og den stilen du ønsker.

  Gå til flyplassen

 • Uavhengig av opplevde begrensninger, med 3Ms arkitektoniske finish kan du få hjelp å uttrykke en visjon som balanserer mellom størst effekt og minimalistisk, smakfull design. Eksemplene her viser denne uttrykksfriheten og hva det går an å oppnå.

  Gå til varehuset

 • Enten du starter nytt eller renoverer arbeidsplassen, gir 3Ms arkitektoniske finish den friheten du trenger til å være så kreativ som mulig. Koblingene her viser hvordan de siste overflatematerialene kan brukes i de eksisterende omgivelsene for å skape et sted der mennesker ønsker å være.

  Gå til kontoret


Om overflate- og glassfinisher

Basert på 3Ms tradisjon for innovasjon og teknisk kunnskap kan 3M tilby fleksible, kreative og teknisk avanserte overflate- og glassfinishløsninger for arkitektur og interiørdesign. Interiørfolier hjelper  eiendomsutviklere og designere å skape en helhetlig stemning eller atmosfære, som gir omgivelsene sin spesielle karakter. 3Ms teknikk er utformet for å skape god design, gi menneskene økt komfort og respektere et bærekraftig miljø.