Kollegaer diskuterer arbeidet i et kontormiljø mens de beskyttes av Thinsulate vindusfilm.

Nyt et komfortabelt arbeidsområde

3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er et kostnadseffektivt alternativ når du vil gjøre vinduene mer energieffektive og ha økt komfort året rundt.

Bestill info pakke her

Øk energieffektiviteten ved å forbedre vindusisolasjonen.

Dame som står og demonstrerer noe for kollegaene på et stort kontor der alle beskyttes av Thinsulate vindusfilm.

Se hvordan du kan få komfort året rundt

 • Diagram som viser positiv vekst
  Øk effektiviteten

  Det anslås at 34% av oppvarmingen og nedkjølingen i næringsbygg skyldes vinduene. Få lavere energikostnader til en brøkdel av prisen på utskifting av vinduene. 3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er en Lav Energi vindusfilm eller vindusfilm med lav emisjonsfaktor som forbedrer isolasjonsverdien til et vanlig ettlagsvindu til nesten samme verdi som et tolagsvindu, og verdien til et tolagsvindu til nesten samme verdi som et trelagsvindu.

 • Illustrasjon av et par lesebriller
  Behold utseendet

  3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er brukt på historiske bygninger for å øke bærekraften og komforten og gi beskyttelse mot falming samtidig som eksisterende vinduer og utseende beholdes. 3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er en praktisk talt usynlig film som påføres vindusoverflaten av en fagperson. Den har et nøytralt utseende, både innenfra og utenfra, som ikke endrer utseendet på vinduene i vesentlig grad.

 • Illustrasjon av snøfnugg
  Styr klimaet

  3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er med på å holde varmen inne om vinteren og den nedkjølte luften inne om sommeren. Hver sesong holdes været ute der det hører hjemme. Den er med på å redusere kalde/varme områder i bygningene og gir generelt bedre komfort for deg og leietakerne.


Kasusstudie

Den historiske boligen til guvernøren i Minnesota er en storslagen toetasjes embetsbolig i tudorstilen og ble bygget i 1912. Boligen måtte imidlertid følge delstatens nye lov om større energieffektivitet i regjeringseide bygninger. Finn ut hvordan 3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm var til hjelp.


Grå bakgrunn med en illustrasjon av UV-beskyttelse


UV BESKYTTELSE

Skin Cancer Foundation anbefaler bruk av vindusfilm i hjem på grunn av egenskapene som beskytter mot UV-stråler.

Hvordan 3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm fungerer

 • Illustrasjon som viser hvordan Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm fungerer om vinteren
  VARMT OM VINTEREN

  Varmereflekterende teknologi bidrar til å holde deg varmere om vinteren.

 • Illustrasjon som viser hvordan Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm fungerer om sommeren
  SVALT OM SOMMEREN

  Solvarme hindrende teknologi bidrar til å holde deg avkjølt om sommeren ved å blokkere UV-stråler og varme.


Liten jente som leker med en hund foran et stort vindu med Thinsulate vindusfilm

ISOLASJON FOR VINDUENE DINE.

  

Isolasjon har i flere tiår vært brukt i vegger og tak i bygninger til å styre varmeflyten mellom innsiden og utsiden. 3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm fungerer i stor grad på samme måte. Den forbedrer isolasjonsverdien til et vanlig ettlagsvindu til nesten samme verdi som et tolagsvindu, noe som er med på å holde varmen inne om vinteren og nedkjølt luft inne om sommeren.

Kollegaer som står og prater foran store vinduspaneler – beskyttet av Thinsulate vindusfilm.

PROFESJONELL MONTERING SOM IKKE ER FORSTYRRENDE.

  

Praktisk talt usynlig. 3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er en praktisk talt usynlig film som føres direkte på vindusoverflaten av en fagperson. Denne prosessen er langt mindre forstyrrende og kostbar enn utskifting av vinduene.