1. Norge
 2. 3M™ Thinsulate™ vindusfilm

3M™ Thinsulate™ vindusfilm

Thinsulate™ isolasjon for vinduene dine

Thinsulate isolasjon for vinduene dine

FINN EN AUTORISERT FORHANDLER

Nyt et smartere rom. Lav energi glass forbedrer eksisterende vindusisolasjon.

Bilde av en stue med store vinduer som er isolert med Thinsulate vindusfilm.

Se hvordan vi kan bidra til å gjøre vinduet bedre

 • Diagram som viser positiv vekst
  Øk effektiviteten

  Nyt fordelene ved et Lavenergi glass «lavemisjonsvindu» til en brøkdel av prisen på utskifting av vinduene. Oppgrader de eksisterende vinduene slik at de blir mer energieffektive, ved å forbedre isolasjonsverdien til et ettlagsvindu til nesten samme verdi som et tolagsvindu, og verdien til et tolagsvindu til nesten samme verdi som et trelagsvindu.

 • Illustrasjon av et par lesebriller
  Behold utseendet

  En praktisk talt usynlig film påføres vindusoverflaten av en fagperson. Den har et nøytralt utseende, både innenfra og utenfra, som ikke endrer utseendet på vinduene i vesentlig grad. Klimakontroll serien blokkerer opptil 99 % av UV-stråler, noe som er med på å beskytte kunstverk, møbler, tregulv, tepper og vindustilbehør som persienner og gardiner.

 • Illustrasjon av snøfnugg
  Styr klimaet

  3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er med på å holde varmen inne om vinteren og den nedkjølte luften inne om sommeren. Hver sesong holdes været ute der det hører hjemme. Den er med på å redusere kalde/varme områder og gir bedre komfort i hele rommet.


Kasusstudie

Den historiske boligen til guvernøren i Minnesota er en storslagen toetasjes embetsbolig i tudorstilen og ble bygget i 1912. Boligen måtte imidlertid følge delstatens nye lov om større energieffektivitet i regjeringseide bygninger. Finn ut hvordan 3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm var til hjelp.


Liten jente som leker med en hund foran et stort vindu med Thinsulate vindusfilm.

Privat

  

3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm kan være med på å gjøre hjemmet behageligere både vinter og sommer.

  

FINN UT MER
Kolleger arbeider sammen foran store vinduer med Thinsulate vindusfilm.

Bedrift

  

3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm kan gjøre oppholdet til gjestene eller leietakerne behageligere, som i sin tur kan føre til færre ledige rom og økt fortjeneste.

  

FINN UT MER