webLoaded = "false" Loadclientside=No
lege som støtter gutt på sykehus

Bekjemp infeksjoner på operasjonsstedet fra alle vinkler.

webLoaded = "false"

Lær

Infeksjoner på operasjonsstedet (SSI) diskuteres ofte i helsevesenet, men hva er postoperative sårinfeksjoner og hvorfor er det så viktig at klinikere gjør alt de kan for å hindre dette?

 • Leger i klassen smiler

  3M Health Care Academy: eLearning-modul for infeksjoner på operasjonsstedet (SSI-er).

  Denne elektroniske modulen beskriver infeksjoner på operasjonsstedet, hvor ofte de forekommer og innvirkningen på pasientutfall og driftskostnader. 


webLoaded = "false"

Ledelse

Som kliniker ønsker du å gi best mulig omsorg til pasientene dine, noe som til tider innebærer å endre praksis for å tilpasse seg nye prosesser eller teknologier. Men forandring er ikke alltid lett, og det er ofte hindre som må overvinnes. Dette sammendraget inneholder en trinnvis veiledning og nyttige tips for å hjelpe deg med å forstå, identifisere og overvinne barrierer for å foreta endringer i klinisk praksis.

 • tre leger møtes - over

  Hvordan endre klinisk praksis: forstå, identifisere og overvinne barrierer for endring.

  • Hvordan endre klinisk praksis.
  • Forstå, identifisere og overvinne barrierer for endring.
   Selv når endringer må gjøres i en organisasjon, kan motvillige personer og etablerte prosesser ofte blokkere veien mot fremgang.
  • Forstå barrierene for endring
   Det viktige, første trinnet er å erkjenne at noe må endres i utgangspunktet. Dette kan gjøres vanskeligere av helsepersonell som kan føle at det kompromitterer deres egne interesser eller at det strider med oppfatninger de har hatt lenge.
  • Andre barrierer for endring kan deles inn i to hovedkategorier: praktiske barrierer, for eksempel leveringsproblemer eller mangel på ressurser, og eksterne barrierer som ligger utenfor din kontroll. Disse inkluderer et ugunstig økonomisk klima eller politisk miljø som kan gjøre helsepersonell motvillige til å godta nye ideer.
  • Identifisere barrierene for endring
   Det viktige, første trinnet er å erkjenne at noe må endres i utgangspunktet. Dette kan gjøres vanskeligere av helsepersonell som kan føle at det kompromitterer deres egne interesser eller at det strider med oppfatninger de har hatt lenge.
  • Dette inkluderer å snakke med viktige personer med kunnskap og myndighet til å utforske nye veier fremover. Du kan også utføre idédugnader eller fokusgrupper, utstede spørreskjemaer eller ganske enkelt følge gjeldende praksis for å identifisere områder med motvillighet.
  • Å overvinne barrierene for endring
   For å lykkes med å overvinne de identifiserte barrierene, trenger du blant annet en kombinasjon av støtte og opplæring.
  • Opinionsledere kan være svært overbevisende når det gjelder å inspirere helsepersonell til å endre innstillingen sin. Pasienter, som nå også kan ha god kunnskap om sine egne medisinske problemer etter å ha søkt om dem på Internett, kan påvirke beslutninger om egen omsorg.
  • Opplæring kan gjennomføres på ulike måter, blant annet konferanser, seminarer, kurs og utdeling av tradisjonelle pedagogiske materialer.
  • Gjøre forandring til virkelighet
   Når barrierene er forstått, identifisert og overvunnet, kan du gjøre forandring til virkelighet og omdefinere beste praksis som en del av ditt generelle mål om å forbedre kvalitet.
  • For mer informasjon, klikk her for å laste ned vår praktiske pdf

webLoaded = "false"

Gjør en forskjell

Med et vell av kliniske beviser, retningslinjer og anbefalinger som er tilgjengelige globalt, er det noen ganger vanskelig for klinikere å identifisere hvilke som er relevante for å forbedre deres kliniske praksis og pasientutfall.

 • Leger tar notater

  Sammendrag av europeiske retningslinjer.

  Våre sammendrag over kliniske retningslinjer vil hjelpe deg med å identifisere de viktigste anbefalingene som er utgitt av eksperter og profesjonelle organer i Europa for å støtte klinikere i forebygging av infeksjoner på operasjonsstedet og utilsiktet perioperativ hypotermi. Se i hvilken grad din nåværende kliniske praksis samsvarer med retningslinjene nå!

  Fyll ut skjemaet under for å få tilsendt sammendraget av kliniske retningslinjer.


Send sammendraget av de kliniske retningslinjene

 • Fyll ut dette skjemaet for å få tilsendt sammendraget av kliniske retningslinjer.


  Alle feltene er obligatoriske, med mindre de er merket som valgfrie


  Ved å fylle ut dette skjemaet gir du 3M samtykke til å sende deg sammendraget over kliniske retningslinjer over e-post. Dette blir sendt uavhengig av om du har gitt eksplisitt samtykke til å motta 3M-kommunikasjon. Hvis du ønsker å motta fremtidige nyheter og oppdateringer fra 3M, må du huke av i avmerkingsboksen nedenfor for å gi oss beskjed.

 •  
 • Sende inn

Takk for at du gir oss opplysningene dine.

Vi sender ressursen din til deg via e-post.

Vi beklager…

Det har oppstått en feil under innsending. Prøv igjen senere...

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk