Lymfødem i praksis

Behandling av lymfødem for et liv i bevegelse

Å hjelpe mennesker med lymfødem å nå sine mål for helse og livskvalitet.

Lymfødem og kronisk ødem er tilstander som kjennetegnes av opphovning på grunn av ansamling av lymfevæske i vevet rett under huden. Opphovningen ses vanligvis i armer eller ben, men ikke bare der. Den forårsaker smerte og ubehag, påvirker mobilitet og utseende, og kan påvirke pasientens mentale helse negativt og dermed redusere livskvaliteten ytterligere.

Vårt mål er å bruke vitenskap til å avhjelpe slike problemer og gi pasientene en mer mobil og vital livsstil. Kompresjonsbehandling regnes som en effektiv del av behandlingen av lymfødem og kronisk ødem.

Les våre artikler om tilstanden, få større innsikt i 3M™ Coban™ 2-lags kompresjonssystem, se opplæringsvideoene våre og bla gjennom det vi har av ressurser, løsninger og støttemateriale.

  • Lymfødem er en unormal opphovning i vevet som varer lenger enn tre måneder, og som ikke helt reduseres over natten eller med elevasjon. Finn ut mer om lymfødembehandling og lymfesystemet med våre artikler og videoer.

  • 3M har utviklet kompresjonsbehandlingen av lymfødem ved å framstille materialer som gir komfortabel terapeutisk kompresjon. Finn ut hvordan 3M™ Coban™ 2-lags kompresjonssystem effektivt reduserer ødem, støtter tilheling og reduserer sårstørrelse og leggsmerter.

  • Se hva ekspertene har å si, og les vurderinger fra klinikere og pasienter.


Kontakt 3M for en samtale

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe organisasjonen din.


  • Finn svar på vanlige spørsmål om 3Ms helseprodukter og -løsninger

  • Meld deg på 3MSM Health Care Academy og utvid dine kunnskaper

  • Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om et produkt eller en tjeneste fra 3M Health Care

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk