Forebygging av hypotermi

Forebygging av hypotermi

 • Løsninger for pasientoppvarming
  En normotermisk pasient er en tryggere, mer fornøyd, og mindre kostbar pasient

  Utilsiktet hypotermi er lett å forebygge. Studier viser at å varmebehandle pasienter ved å opprettholde en kjernetemperatur på 36 ºC eller høyere bidrar til bedre resultater gjennom en reduksjon i forekomsten av komplikasjoner som ofte knyttes til utilsiktet hypotermi. Hypotermi kan føre til høyere mortalitet, lengre sykehusopphold og en økning i antallet postoperative sårinfeksjoner.1-6 3M tilbyr pasientvarmingsløsninger som bidrar til bedre rekonvalesens for pasientene. Kontakt oss nå for å finne ut hvordan 3M kan hjelpe organisasjonen din å oppnå målsettingene sine for pasientvarme.

  Kontakt en klinisk spesialist


Hjelper deg å gjøre det riktige valget for pasienten

 • Own the zone
  Own the zone

  Oppdag hvordan klinikere sikkert og proaktivt kan eie sonen ved å overvåke og holde pasientens kjernetemperatur mellom 36,0 °C og 37,5 °C, fra pasienten kommer til det preoperative området og til øyeblikket da vedkommende utskrives.

 • Hvorfor Bair Hugger?
  Hvorfor Bair Hugger?

  En dokumenter løsning – vi har hjulpet klinikere å opprettholde normotermi hos kirurgipasienter i mer enn 30 år, med uovertruffen klinisk dokumentasjon til støtte for bruk av Bair Hugger pasientoppvarmingsløsninger. Produkter du kan stole på, for pasientene som stoler på deg. Fordi hver pasient er en del av vår familie.

 • Hva er nytt
  Hva er nytt?

  3M er mer enn produkter, vi samarbeider med helsepersonell og forsyner dem med forsknings- og utdanningsverktøy for å hjelpe med å velge rett løsning for å opprettholde normotermi for kirurgipasientene. Utforsk og last ned de siste ressursene her.


Det er viktig å forebygge hypotermi

 • Preoperativ pleie
  Preoperativ pleie

  Publiserte retningslinjer anbefaler preoperativ varming med varmluft (forced-air warming) på avdelingen eller på akuttavdelingen og at varmingen med varmluft fortsetter gjennom hele den intraoperative fasen.2 Forhåndsvarming av pasienter i så lite som 10 til 20 minutter før induksjon av anestesi gir et tilskudd til den totale varmemengden i pasientens kropp og bidrar til å forebygge perioperativ hypotermi og redusere postoperativ skjelving.3

   

 • Intraoperativ pleie
  Intraoperativ pleie

  Alle kirurgiske pasienter, uansett alder, vekt og andre pasientrelaterte faktorer, som får regional eller generell anestesi, har en risiko for temperaturfall som følge av redistribusjon (RTD – Redistribution Temperature Drop). Forskning viser at kroppstemperaturen faller med opptil 1,6 °C i løpet av den første timen etter induksjon av generell anestesi,,1 noe som øker risikoen for utilsiktet perioperativ hypotermi og komplikasjoner forbundet med dette.2,4

   

 • Postoperativ pleie
  Postoperativ pleie

  NICE anbefaler at pasienten varmes aktivt med varmluft til de skrives ut av oppvåkningen eller har oppnådd komforttemperatur.2 Gjennom å unngå hypotermi og vasokonstriksjon etter kirurgi reduseres hypoksi, sårtilheling stimuleres, og risikoen for postoperativ sårinfeksjon reduseres. Hypoterme pasienter har vist seg å ha lengre rekonvalesenstid enn de som har vært normoterme.5


3M™ løsninger for pasientoppvarming

 • 3M Bair Hugger™-systemet
  3M™ Bair Hugger™-varmesystem som kan tilpasses hver pasient

  Varmluftsfrakker

  3M Bair Hugger varmluftsfrakker tilbyr både komfortvarming og klinisk varming gjennom hele den perioperative prosessen. Når 3M™ Bair Hugger-frakken brukes i stedet for den tradisjonelle pasientfrakken av bomull, kan pasienten styre lufttemperaturen for å holde seg varm og komfortabel. Frakken kan også brukes i en klinisk sett med oppvarmingsenheter på operasjonsstuen og ved restitusjon.

   

 • Behandling med 3M Bair Hugger™
  3M™ Bair Hugger™-varmeteppesystem

  Varmluftstepper

  Det finnes over 170 kliniske studier om effektivitet av varmluft, og de fleste ble utført med Bair Hugger varmluftssystem. Vi har et pasientvarmeteppe for alle kirurgiske posisjoner, alle prosedyrer og alle pasienter. Med over 30 års klinisk erfaring i ryggen og 300 million oppvarmede pasienter har vi en dokumentert løsning for best mulig rekonvalesens for pasienten.

   

 • 3M Ranger™-systemer
  3M™ Ranger™-system med blod- og væskevarmere

  Blod-/væskevarming og irrigasjonsvarming

  Ranger™ blod- og væskevarmesystem med SmartHeat™-teknologi passer til de fleste væskeoppvarmingsbehov, fra KVO (hold vene åpen) til over 30 liter per time. Et bredt utvalg av engangssett, som også omfatter sett med pediatrisk, standard og høy flow, er alltid tilgjengelige for å dekke alle deres behov innen væskevarme. Vi har også en rekke irrigasjonsoppvarmingssett.

   

 • 3M™ Bair Hugger™-temperaturovervåkingssystem
  3M™ Bair Hugger™-temperaturovervåkingssystem

  System for temperaturovervåking

  Bair Hugger temperaturovervåkingssystem måler pasientens kjernetemperatur på en ikke-invasiv måte. En kostnadsgunstig engangssensor måler pasientens kjernetemperatur nøyaktig og kontinuerlig og gir dermed mulighet til standardisering, med én metode for å måle pasientens kjernetemperatur gjennom hele den perioperative prosessen.


Kontakt 3M for en samtale

3M er opptatt av å bidra til at forekomsten av hypotermi på sykehus reduseres, samtidig som effektiviteten, effekten og pasientkomforten øker. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe organisasjonen din.


Referanser

  1. Sessler D.I. (1997) Current concepts: mild perioperative hypothermia. New England Journal of Medicine, No. 336, Vol. 24, s. 1730–1737.
  2. National Institute of Clinical Guidance – Clinical Guideline 65 – Inadvertent perioperative hypothermia –The management of inadvert perioperative hypothermia in adults
  3. Horn, E.P. Bein, M.D. (2011), Prophylaxis of Perioperative Hypothermia in Patients undergoing general anaesthesia by short time pre-warming. Anaesthesiology.
  4. Kurz A, Sessler DI, Lenhardt R. Perioperative normothermia to reduce the incidence of surgical-wound infection and shorten hospitalization. Study of Wound Infection and Temperature Group. N Engl J Med 1996; 334: 1209-1215 Flores-Maldonado A, Medina-Escobedo CE, Rios-Rodriguez HM, Fernandez-Dominguez (2001) Mild perioperative hypothermia and the risk of wound infection. Arch Med Res 32:227–231
  5. Tülsner, J. Zentrale Aufnahme/Zentrum, für ambulante und Kurzzeitchirurgie, Ruppiner Kliniken GmbH, Neuruppium. Case report, 2010, Arizant Healthcare Inc.