1. 3M™ Littmann®-stetoskoper
 2. Vår fordel
 3. CORE digitalt stetoskop
Hor gjennom stoyen

Vi lanserer nye 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop.

 • Vi lanserer vårt hittil mest avanserte stetoskop, med opptil 40 ganger volumforsterkning (ved høyeste frekvens, sammenlignet med analog modus), aktiv støydemping, lydbølgevisualisering via app og en rekke kraftfulle nye funksjoner som gir deg et bedre bilde av pasientens helse. Lytt som du aldri har gjort før, med komforten og tryggheten til et 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop.


Produktegenskaper

3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop

Kjøp nå

Det er mer enn et stetoskop, med komfortabel utforming og utmerket akustikk kombinert med kraftfull digital teknologi. Det er en helt ny måte å lytte på. Oppgrader til 3M™ Littmannn® CORE digitalt stetoskop.

 • Nærbilde av brystauskultasjon
  Opptil 40 ganger volumforsterkning

  Stetoskopet av kardiologikvalitet gir utmerket akustikk med opptil 40 ganger volumforsterkning (ved høyeste frekvens, sammenlignet med analog modus). Hør svake lyder, slik at du enklere kan stille diagnose.

  Kjøp nå

 • Helsepersonell som lytter etter lungelyder
  Aktiv støydemping

  Teknologien vår for aktiv støydemping gjør det enklere å sile ut forstyrrende lyder i et hektisk miljø. Den hjelper deg å filtrere bort uønsket bakgrunnsstøy, slik at du kan konsentrere deg enda mer om det som teller: pasientene og kroppslydene deres.

  Kjøp nå

 • Nærbilde av helsepersonell med stetoskop i ørene
  Myke ørepropper

  De tettsittende, myke øreproppene former seg etter øret og gir fremragende akustisk forsegling og komfortabel passform. Det innebærer at du kan lytte trygt og komfortabelt.

  Kjøp nå

 • Helsepersonell som holder 3M Littmann CORE digitalt stetoskop mot brystkassen til en mann
  Flere lyttemoduser

  Når du har behov for det, kan du raskt veksle mellom analog og volumforsterket lytting med et knappetrykk. Med de to justerbare membranene (voksen og pediatrisk) kan du dessuten lytte etter både høyfrekvente og lavfrekvente lyder uten å måtte flytte på bryststykket.

  Kjøp nå

 • Helsepersonell som auskulterer og viser en mann en app på et nettbrett
  Kan kobles til Eko-programvare

  Med trådløs Bluetooth®-tilkobling kan du koble 3M™ Littmann® CORE sammen med mange ulike enheter, slik at du kan visualisere, ta opp og lagre lyder med et knappetrykk.

  Kjøp nå

 • Helsepersonell som auskulterer brystet til en gutt og ser på en telefonapp
  Designet for komfort.

  3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop har blitt designet for komfort under undersøkelser av pasienter, med vinklet hodesett som sitter godt mot ørene og et bryststykke du kan holde slik du ønsker.

  Kjøp nå


 • 3M Littmann CORE digitalt stetoskop koblet til Eko-programvare på telefon

  Ta opp. Analyser. Del.

  Utrett mer med trådløs tilkobling. 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop er FDA-godkjent og fungerer med Eko-programvare på iOS- og Android-enheter, slik at du kan lagre og kommentere opptak på 15, 30, 60 eller 120 sekunder i en sikker løsning som oppfyller kravene i den amerikanske loven om behandling av helseopplysninger, HIPAA. Opprett et bibliotek av hjertelyder for å følge progresjonen til en sykdom eller for opplæring, og del opptak med kolleger på en sikker måte. Du kan i tillegg bruke kunstig intelligens via Eko til å oppdage bilyder (abonnement påkrevd; kun tilgjengelig i utvalgte land).

FØLG 3M™ LITTMANN®-MERKET
3M, Littmann, L-en, Littmann-logoen, Master Kardiologi, Kardiologi IV, Master Classic II, Classic III og formen til bryststykket er varemerker som tilhører 3M.
Bluetooth er et registrert varemerke som tilhører Bluetooth SIG. Java er et registrert varemerke som tilhører Oracle.
Bytt lokalisering
Norge - norsk